DVSC

2024.09.07. 13:07

Döntetlennel debütált Máté Csaba a Loki kispadján

Bárány Donát duplázott, a legújabb igazolás, Kocsis Gergő pedig gólpasszal mutatkozott be szombaton. Az FC Bihor a meccs elején előnybe került, de a hajrában ők örülhettek jobban az iksznek a DVSC ellen.

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben felkészülési találkozót játszott a DVSC, a csapat szombaton a román másodosztályban szereplő FC Bihor együttesét látta vendégül a Nagyerdei Stadionban. Sok volt a hiányzó, ezzel együtt Máté Csaba vezetőedzőnek és stábjának sok információval szolgált a mérkőzés, amelyen pályára lépett az új igazolás, Kocsis Gergő is, írja a dvsc.hu.

Döntetlent játszott a Máté Csaba vezette DVSC az FC Bihor ellen
Döntetlent játszott a Máté Csaba vezette DVSC az FC Bihor ellen
Forrás: dvsc.hu

Fordított a DVSC, de gólt kaptak a hosszabbításban

A találkozó elején a Loki ragadta magához az irányítást, mégis a vendégek szerezték meg a vezetést, a 12. percben Gidea lőtt közelről a bal alsóba (0-1). A 23. minutumban jött az egyenlítés, Kocsis Gergő beadása után Bárány Donát fejelt mintegy 9 méterről a kapuba (1-1). Nem sokkal később már a DVSC-nél volt az előny, a 28. percben Bárány Donát duplázott, szépen lőtte ki az alsó sarkot (2-1). A szünetig több gól nem esett.

A második játékrészben is a Loki uralta a mérkőzést, azonban ekkor már kevesebb volt az említésre méltó esemény. A mieink vezettek néhány kifejezetten formás támadást (Neven Djurasek a felső lécet is eltalálta), de a hosszabbításban egyenlítettek a vendégek, 2-2 lett a vége. Folytatás jövő hét szombaton Békéscsabán, a Magyar Kupában.

A tények

Felkészülési mérkőzés

DVSC-FC Bihor (romániai) 2-2 (2-1)

DVSC: Megyeri (Pálfi, 46.) – Kocsis G., Pellumbi (Mona, 87.), Dreskovic, Ferenczi (Lénárt, 87.) – Kocsis D., Szuhodovszki (Djurasek, 55.), Braga, Dzsudzsák (Senaga, 55.), Domingues (Szűcs T., 46.) – Bárány (Silue, 46.). Vezetőedző: Máté Csaba.

Gól: Bárány (23., 28.), illetve Gidea (12.), Iovita (91.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában