NB III.

2 órája

Győzelemmel folytatta a szezont a kis Loki

Vasárnap sem maradtak foci nélkül a szurkolók. A DVSC II. a Mátészalkát fogadta Debrecenben.

Haon.hu

A Mátészalkát fogadta vasárnap a DVSC II. az NB III. Észak-keleti csoportjának 9. fordulójában. A Dóczy utcai egyetemi sporttelepen kiélezett mérkőzésre lehetett számítani, hiszen a két csapat eddig hasonlóan szerepelt – számolt be róla a DVSC honlapja

Értékes három pontot szerzett a DVSC II.
Értékes három pontot szerzett a DVSC II.
Forrás: dvsc.hu

A találkozón a vendégek szereztek vezetést, de a debreceniek gyorsan egalizálni tudtak, így a szünetben is teljesen nyílt volt a mérkőzés. A kis Loki a második félidőben aztán dűlőre vitte a dolgot, megszerezte a győztes gólt és értékes három pontot szerzett.

NB III., Észak-keleti csoport, 9. forduló.

DVSC II.-Mátészalka 2-1 (1-1).

Debrecen, 200 néző. Vezette: Kakuk Sz.

DVSC II.: Engedi – Soroka, Sain (Shedrach, 63.), Lénárt G., Hornyák (Ferenczi B., 94.), Tercza, Sipos, Senaga (Mona, 63.), Horváth Z. (Perpék, 81.), Kohut, Egri (Amir, 63.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Senaga (24.), Kohut (58.), illetve Horváth Z. (18.).

Máté Péter: Nagyon fontos három pontot szereztünk, egy jó Mátészalkát sikerült legyőzni, A játék nem mindig volt gördülékeny, de két nagyon szép gólt sikerült szerezni. Amire megpróbáltuk a játékosokat felkészíteni, azt kontroll alatt tudták tartani. Gratulálok a fiúknak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában