NB III.

2 órája

Már az első félidőben eldőlt a kis Loki vasárnapi meccse

Két góllal nyert a Sényő. Máté Péter, a DVSC II. vezetőedzője bízik benne, hogy a rapszodikus teljesítmény ki fog egyenesedni

Haon.hu

A Sényő otthonában lépett pályára a DVSC II. az NB III. Északkeleti csoportjának 8. fordulójában vasárnap délután. A debreceniek az első félidőben komoly hátrányba kerültek, és ezúttal szünet után sem sikerült betalálniuk, így vereség lett a vége – közölte a dvsc.hu.

Máté Péter, a DVSC II. vezetőedzője
Máté Péter, a DVSC II. vezetőedzője
Forrás: dvsc.hu

– Jól kezdtük a meccset, de két ziccert is kihagytunk az elején, a második után ráadásul kontragólt kaptunk, majd az ellenfél egy szabadrúgás után is betalált. A Sényő 2-0 után azt játszotta, amit tud, amit szeret, mi ezúttal a gyengébbik arcunkat mutattuk. Kerestük rajtuk a fogást, de most nem találtuk. Bízom benne, hogy ez a rapszodikus teljesítmény ki fog egyenesedni – nyilatkozta Máté Péter vezetőedző.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 8. forduló

Sényő-DVSC II. 2-0 (2-0)

Sényő, 300 néző. Vezette: Török M.

DVSC II.: Engedi – Soroka (Tercza, 46.), Rácz (Ferenczi B., 76.), Sain (Bökönyi, 76.), Mona, Sipos, Lénárt, Horváth Z., Shedrach, Kohut (Amir, 46.) , Egri (Perpék, 76.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Varga (6.), Klepács (25.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában