DVSC

Tegnap, 11:19

BL-hősökkel is találkozhatunk a DVSC-MTK előtt

A szombati DVSC-MTK mérkőzés előtt nemcsak izgalmas programokkal, hanem a 15 éve Bajnokok Ligájába jutó csapat tagjainak köszöntésével is készülnek a Nagyerdei Stadionban.

Haon.hu

Szombaton 19:30-kor az MTK ellen lép pályára a Loki a Nagyerdei Stadionban, klubjuk pedig igyekszik a drukkerek kedvében járni, felvezető programokban sem lesz hiány. A szombati találkozó kezdete előtt az egész stadion ünnepelheti a 15 éve a Bajnokok Ligájába jutó csapatot Czvitkovics Pétertől Luis Ramoson át Rudolf Gergelyig, a hősök közül többekkel lehet majd találkozni a Víztoronyban is – olvasható a DVSC honlapján.

a DVSC szurkolók több B-hőssel is találkozhatnak majd
A DVSC szurkolók több B-hőssel is találkozhatnak majd
Forrás:  Napló-archív

A DVSC különleges akciót hirdetett

A csapat kezdeményezésére a DVSC különleges akciót hirdetett: a VIP kivételével minden szektorba pusztán 500 forintba kerül majd a belépő .

A mérkőzést és azt megelőző órákat a Campus Kft. segítségével a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni, szombaton jön a harmadik Match Day Festivál! A stadion 18:30-kor nyit, addig 16:30-tól két helyszínen, a Red&White-nál és a Víztoronynál mini fesztiválok lesznek. A Red&White-nál családi nap lesz a BMW Group Gyár Debrecennel: ingyenes játékokat lehet kipróbálni, célkapu, foci biliárd, ugrálóvár, arcfestés vár mindenkit. 

Újra itt a Match Day Festival

A Nagyerdei Víztorony kertjében ismét lesz Match Day Festival: az itt kialakított Fan Zone-ban hangulatfokozó rendezvények lesznek régi Loki-gólokkal, meccsekkel, DJ-vel, zenével, megfizethető étellel-itallal. A meccsek napján a Loki-bérlettel vagy meccsjeggyel rendelkezők és egy fő kísérőjük 25%-os kedvezménnyel vehetnek belépőt Nagyerdei Kultúrparkba. A Víztoronynál a mérkőzés előtti 60 percig vendéglátási akciókkal várják az érdeklődőket.

De ezzel nincs vége a szurkolói élményeknek: kérik, hogy mindenki időben érkezzen, hiszen a szombati találkozó előtt 20 perccel az egész stadion ünnepelheti a 15 éve a Bajnokok Ligájába jutó csapatot Czvitkovics Pétertől Luis Ramoson át Rudolf Gergelyig, a hősök közül többekkel lehet majd találkozni a Víztoronyban is.

A bérlettel, vagy meccsnapi jeggyel rendelkezők számára ezúttal is autóbuszos járatok közlekednek a mérkőzések előtt és után a vármegye 8 irányából! Ezzel 8 útvonalon mintegy 20 település 220 ezer lakosa számára válik lehetővé, hogy a Loki-meccsre szóló jegy vagy bérlet (és lakcímkártya) birtokában ingyenesen utazhasson a meccsre és onnan haza céljáratokkal. A buszok a Nagyerdei Stadionhoz érkeznek a mérkőzés előtt mintegy 2 órával, hogy az utazók a meccsen kívüli élményeket is elérhessék, és onnan indulnak vissza a mérkőzést követően 30 perccel a Campus Fesztivál támogatásának köszönhetően. Újdonság, hogy az igények szerencsére nőnek, a 8. járat szurkolói kérésre Mátészalkáról indul.

A járatok menetrendje:

A DVSC járatainak menetrendje
A DVSC járatainak menetrendje
Forrás: dvsc.hu

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (16:30-tól üzemzárásig).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában