Különleges akció

2 órája

A DVSC számít a szurkolókra, ezért különleges akcióval vár az MTK elleni mérkőzésre

A csapat a Nyíregyháza elleni vereség után egységes, 500 forintos jegyárral szeretné meghálálni a szurkolók támogatását.

Haon.hu

Csapatunk átérzi a nyíregyházi vereség súlyát, és valamennyi játékosunk nagyon sajnálja, hogy a fergeteges buzdítás ellenére (amiért ismételten nagy köszönet jár szurkolóinknak) nem sikerült örömet okozni a Loki-híveknek a rangadón – olvasható a DVSC honlapján.

A DVSC átérzi a nyíregyházi vereség súlyát
A DVSC átérzi a nyíregyházi vereség súlyát
Forrás: DVSC

Éppen ezért a csapat kezdeményezésére a DVSC a szombati, MTK elleni mérkőzésre (kezdés: 19.30) különleges akciót hirdet: 

a VIP kivételével minden szektorba pusztán 500 forintba kerül majd a belépő, helyfoglalás érkezési sorrendben. 

A jegyek elérhetők a DVSC Shopban (nyitva hétköznap 15 és 18 óra között, szombaton 10 órától 22.30 óráig), és természetesen online is. A játékosok ezzel a gesztussal is szeretnék jelezni, hogy számítanak a drukkerekre, szeretnék, ha sokan kilátogatnának a stadionba.

Azon szurkolóik, akik már megvásárolták a belépőjüket, kárpótlásul annak felmutatásával belépőt kapnak a legközelebbi, Paks elleni hazai mérkőzésre. Játékosaik mindenképpen meg akarják mutatni, hogy a szurkolók támogatásával sokra képesek, és a klub komoly céljai sem változtak a bajnokságban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában