Kézilabda

3 órája

Szilágyi Zoltán: Egy átalakult román válogatottal fogunk játszani

A DVSC Schaeffler trénere lett Golovin Vladimir szövetségi kapitány másodedzője. Szilágyi Zoltán szerint a végsőkig koncentrálniuk kell a román csapat ellen.

Orosz Krisztofer

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Szilágyi Zoltán lett a női magyar kézilabda-válogatott másodedzője. A cívisvárosi tréner  az utóbbi esztendőkben nyújtott teljesítménye alapján megérdemelten vállalhat szerepet a nemzeti csapatnál. A DVSC Schaeffler vezetőedzője portálunknak a napokban elmondta, az U21-es válogatott irányítását már nem tudta vállalni, de nagyon büszke, hogy ő is tehet a hölgyek sikereiért.

szilágyi zoltán, kézilabda, magyar válogatott, magyarország, románia, dvsc schaeffler, magyarország-románia
Szilágyi Zoltán
Forrás: NS-archív

Szilágyi Zoltán motiváltan várja a meccset 

A magyar válogatott szombaton Tatabányán látja vendégül Románia legjobbjait. A hajdúsági szakember portálunknak nyilatkozott a pikáns találkozó kapcsán. - Nagyon bízunk benne, hogy jól fogunk szerepelni a románok ellen. Ellenfelünk kerete teljesen kicserélődött, senki sem becsülheti le őket, mi is igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a meccsre. A románok erős kerettel rendelkeznek, például hét új játékosuk lesz. Az sem mellékes, hogy vélhetően sokan fognak minket támogatni a lelátón, remélem, azt a csapatot láthatjuk majd, amely az olimpián küzdött. Bízunk benne, hogy a felkészülésünket fogja szolgálni a találkozó. Persze nem az eredmény a legfontosabb, de a siker mindig önbizalmat ad.

A fókuszban már az idei Európa-bajnokság nálunk, bízunk benne, hogy ott is sikeresek leszünk

- nyilatkozta a válogatott másodedzője. 
A Magyarország-Románia felkészülési meccset szombaton 17 óra 30 perctől rendezik Tatabányán, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában