Súlyemelés

2024.09.13. 07:55

Jó hangulatú, színvonalas tini ob-t rendeztek Biharnagybajomban

Közel tíz településről érkeztek a fiatal súlyemelők. A tini ob legjobbjait aranyplakettel ismerték el.

Molnár Szilárd

Biharnagybajomban rendezték a Kelet-Magyarországi Tini Országos Bajnokságot. A helyi Szűcs Sándor Általános Iskola tornacsarnokában jó hangulatban lezajlott színvonalas megmérettetésre Debrecenből, Kecskemétről, Nyíregyházáról, Tiszaújvárosból, Téglásról, Kazincbarcikáról, Kisújszállásról, Nagykállóról és Biharnagybajomból érkeztek a fiatalok, hogy összevessék felkészültségüket. A 42 nevezőt három versenyre osztották szét a szervezők. A tini ob annyiban különbözik a hagyományos versenyektől, hogy a súlyemelés mellett medicinlabda dobás és helyből távolugrás is szerepel a programban. A legjobbak teljesítményét arany plakett oklevéllel ismerték el a szervezők.

tini ob, súlyemelés, Biharnagybajom, Debrecen, Földi József, tini ob Biharnagybajom
Mindig jó hangulatban zajlik a tini ob
Forrás: MW-archív

Tini ob: nagy odaadással végezték a feladatokat

– Örülök, hogy idén is volt tini ob Biharnagybajomban. Jó volt látni, hogy a kölyök, fiú, lány és a serdülő versenyzők nagy odaadással, fegyelmezetten versenyeztek. Szép eredmények születtek, bízunk benne, hogy ezek a fiatalok pár év múlva oszlopos tagjai lesznek a súlyemelő sportnak – számolt be a Haon-nak Földi József, a Biharnagybajomi SE súlyemelő-szakosztályának vezetője, a verseny rendezője.

A Biharnagybajomi SE versenyzőinek eredményei:

  • Máthé Noel (aranyplakett oklevél)
  • Ökrös Bálint (aranyplakett oklevél)
  • Máthé Balázs (aranyplakett oklevél)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában