A bajnok otthonában

2019.05.09. 11:53

DVSC: a bronzérem a tét

Két forduló maradt csupán az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjából.

Fotó: Kovács Péter

A debreceniek jelenleg dobogósak, bár így sem dőlhetnek hátra, hiszen nagy a harc a harmadik helyért, és azzal az európai porondra való kerülésért.

Bódiék előtt nehéz feladat állnak, a már bajnok Fradihoz látogatnak szombaton. Nagyon fontos lenne pontot menteniük a Groupama Arénából, hogy megőrizzék harmadik helyüket a szintén 48 pontos, negyedik helyen álló Újpesttel szemben.

Az este fél nyolctól kezdődő mérkőzésre a vendégbelépők már kaphatók elővételben online a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, a mérkőzés napján fél hattól pedig a Groupama Aréna vendégpénztárában. A jegyeket szurkolói kártya és regisztráció nélkül meg lehet vásárolni.

A Loki a zöld-fehérek elleni rangadót követően május 19-én, vasárnap 17 órától lép pályára utoljára a szezonban, a Paks érkezik a Nagyerdei Stadionba. Nagy tétje lesz a találkozónak, hiszen az atomvárosiak közel állnak a kiesőzónához, a Loki pedig a dobogóért küzd.

Fontos lesz a szurkolók támogatása is a hajrában, hogy a debreceni gárdának sikerüljön megszerezni a bronzérmet és győzelemmel búcsúzhasson közönségétől a bajnoki szünetre.

A zárófordulóra már kaphatók a belépők elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a DVSC-shopban, regisztráció ezúttal sem szükséges. Meccsnapon 10 órától nyitnak a pénztárak, így arra kérik a szurkolókat, hogy a sorban állás elkerülése végett vegyék meg időben belépőiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában