Karrier

2020.02.14. 17:42

Segíthetünk?!

People Hand Assemble Connection Meeting Teamwork Concept

 

  • Majd 300 fővel dolgozunk együtt
  • A legnagyobb volumenű megbízásokban is állunk rendelkezésére, a tőlünk megszokott profizmussal és precizitással
  • Minden munkatársunk naprakész tudással rendelkezik, amelyet folyamatos képzésekkel biztosítunk. Ebből kifolyólag mindenképpen a piacon elérhető legkorszerűbb megoldásokkal találkozik Nálunk
  • Kollégáink a munkaerőpiacon szerzett évtizedes tapasztalattal várják Önt
  • Komplex megoldások is elérhetőek a szolgáltatások széles palettája miatt
  • Folyamatosan fejlődő cégünk óriási ügyfél-bázissal rendelkezik, mind a cégek, mind az álláskeresők oldalán
  • WIN-WIN – A legfontosabb számunkra, hogy mindenki jól járjon
  • Lépést tartunk a fejlődéssel

    Havi szinten van lehetőségünk továbbképzéseket tartani az alkalmazottainknak, hiszen a munkaerőpiacon jelenlévő aktuális trendek ismerete elengedhetetlen a megfelelő munkavégzéshez. A szakterületek vezetői által tartott foglalkozásokon közös gondolkodással segítjük egymás és a cégünk fejlődését. A szakirányú tréningeken tökéletesíthetik interjúztatási, tesztelési és kampányfelépítési képességüket.

    Rendszeresen járunk külső előadásokra és képzésekre is, egyrészt a különböző adminisztratív, bérezéssel kapcsolatos ismeretek bővítése, másrészt a marketing és élmény-HR területén megjelenő új irányvonalak elsajátítása céljából.

    Lehetetlent kértek tőlünk, de nem volt az

    Az Int-solution megalapítása óta eltelt jó néhány évben rengeteg olyan projektünk volt, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Íme, néhány, a teljesség igénye nélkül:

  • Ügyfelünk igénye alapján 120 álláskeresőt sikerült rendkívül rövid idő alatt a megbízó cégnek kiközvetítenünk, melyet egy jól sikerült kampány-tevékenységnek köszönhettünk
  • 2016-ban 1200 embert teszteltünk és hívtunk interjúra, amelyre egy 80 fős megrendelés teljesítése miatt került sor, és ami miatt büszkeséggel tölt el minket az az, hogy mindössze 3 hónap alatt sikerült ezt elvégeznünk
  • 700 ember szűrését végeztük el, amelyből 60 fő be is lépett
  • Bármennyire is kivitelezhetetlennek tűnik a megbízás, mi felvesszük a kesztyűt és teljesítjük a megbízásokat.

    Mit kap, aki a Int-solution-t választja?

    Az Int-solution Kft. a munkaerőpiac szereplőinek segít megtalálni egymást, meggyorsítva azt a folyamatot, ami a munkába állásig vezet.

    Mindenben, ami a munkahely keresésével és ajánlásával foglalkozik állunk rendelkezésére, és az adminisztratív kötelezettségek megkönnyítésében is segítünk.

    √ Munkaerő-kölcsönzés, ha új emberekre van szüksége, de nem biztos, hogy hosszabb távon

    √ Munkaerő-közvetítés, a legjobb munkaerőt kutatják fel Önnek szakmailag illetékes munkatársaink

    √ Vezetői Coaching (HR-szolgáltatás), ha vezetőként beismeri, hogy egyedül nem tud megbirkózni a feladattal és segítségre van szüksége

    √ Outsourcing (HR-szolgáltatás), ha túlterheltség miatt akadozik a személyzetis ügyek menete

    √ Outplacement (HR-szolgáltatás), az elküldött munkatársak utógondozása, amivel a további pályájukat segíti a cég

    √ Képzések (HR-szolgáltatás), amennyiben szeretné, ha alkalmazottai ismerik a legújabb módszereket és alkalmazzák is őket a munkájuk során

    Teszünk a közösségért

    Fontosnak tartjuk, hogy karitatív tevékenységgel próbáljunk segíteni, visszaadni valamit a közösségnek, abból, amit kaptunk tőle. A nyíregyházi LaborCafé kiemelt projektjében tevékenyen vettünk részt, így hozzásegítve a várost egy közösségi kávézó előnyeihez. Nem ez volt az egyetlen kávézós történet, amivel felkeltettük a figyelmet, hiszen álláskereséshez adunk tippeket egy kávé mellett a Karrier Café oldalon.

    Reméljük, sikerült meggyőzni Önt arról, hogy érdemes bizalmával hozzánk fordulnia. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeken keresztül, és találjuk meg problémájára közösen a megoldást!

     

    (PR cikk)

     

    Címkék#pr cikk

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!