Nagyvilág

2008.10.09. 18:35

A szex mentesség a hosszú élet titka?

<p>105 éves Anglia legidősebb szüze. Elárulta, mi a hosszú élet titka.</p>

Clara Meadmore életének 105 éve alatt nem szexelt senkivel, mint mondja, egyszerűen nem volt ideje annyira bizalmas viszonyba kerülni egy férfival, hogy megtörténjen a dolog. „Egyszerűen túl macerásnak éreztem” – mesélte az idős hölgy a Daily Mailnek.

Clara emlékszik arra, amikor elsüllyedt a Titanic, az első és a második világháború kitörésére, és arra is, hogy már 12 évesen tudta, nincs szüksége az életében férfira, egyedül akar maradni.

„Többen megkérdezték az évek során, hogy leszbikus vagyok-e. Természetesen nem, csak sohasem voltam kíváncsi a szexre, élveztem így az életemet.”

Clara nem akart férjhez menni, és erre vezeti vissza szüzessége fő okát. Amikor fiatal lány volt, a szokások szerint nem volt illendő szexuális kalandokba bocsátkozni a házasság előtt. A nőnek soha nem volt barátja, de jó kapcsolatot ápolt több férfival is. Mégis azt mondja, soha egyetlen pillanatra sem bánta meg döntését, hogy csak és kizárólag barátokat keresett a férfiakban, és nem partnert.

A 105 éves hölgy barátokkal ünnepelte születésnapját, és egyáltalán nem búslakodik a férfiak miatt.

>· Szűz vagy? Ciki! Vagy mégsem?
· Szüzesség eladó!
· Ki hogyan csókol?
· A legjobb nyári szexpozíciók
· Szex és tandíj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!