Nagyvilág

2013.05.17. 10:48

Fotók: Világunk az űrből

Chris Hadfield neve talán mindenkinek ismerősen cseng, ő az, aki folyamatosan szórakoztatja az internet lakóit mindenféle űr témájú videókkal.

Chris Hadfield neve talán mindenkinek ismerősen cseng, ő az, aki folyamatosan szórakoztatja az internet lakóit mindenféle űr témájú videókkal. Sok videót posztolt már arról, hogy hétköznapi dolgokat (például körömvágás) hogyan lehet elvégezni az űrben. Legutóbb egy klipet is megosztott velünk. Ő az első asztronauta, aki tudatosan és sikeresen alkalmazza a közösségi médiát arra, hogy az űrbéli életet egy kicsit közelebb hozza az átlagembereknek. Bejegyzései egyszerre szórakoztatóak és viccesek, de ugyanakkor tanítanak is. Több ilyen minta kellene arra, hogy miért is jó a közösségi média és hogyan lehet ezt jó célra használni. Szerencsére az emberek nem csak a cukiságra, a hátborzongató gyilkosságokra és a buta viccekre vevők. Munkájának meg is van az eredménye, 790,00-en követik a Twitteren! A galériánkban található képeket is természetesen Chris készítette, tekintse meg őket, mert nagyon jók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!