gondolkodási idő

2020.08.21. 15:26

Messi még nem tudja, a Barcában marad-e

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballistája még nem döntötte el, hogy marad-e a katalán együttesben, vagy odébbáll.

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) reacts after Bayern Munich's second goal during the UEFA Champions League quarter-final football match between Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon on August 14, 2020. (Photo by Manu Fernandez / POOL / AFP)

Forrás: Pool/AFP

Fotó: Manu Fernandez

A hatszoros aranylabdás csapatkapitány bizonytalankodásáról – sajtóértesülés szerint – azon a találkozón beszélt, amelyet csütörtök este tartott Ronald Koemannal, a Barca szerdán kinevezett holland vezetőedzőjével. A Messi házában lezajlott beszélgetésről a RAC1 spanyol rádióállomás számolt be, kitérve rá, hogy

a 33 éves világsztár mélységesen csalódott és elégedetlen a jelenlegi helyzettel klubjában.

Mehetnékjét tovább erősítette a Bajnokok Ligája-kudarc, a lisszaboni negyeddöntőben a Bayern Münchentől elszenvedett 8-2-es megalázó vereség, amelynek egyik azonnali következménye lett az edzőcsere a katalánok kispadján.

Inkább látja most magát a Barcelonán kívül, mint belül – mondta a rádió szerint barcelonai maradását illetően Messi, aki a katalán klubban nevelkedett, 2004-ben mutatkozott be a nagycsapatban, 731 fellépésén 634-szer volt eredményes és jövő nyáron jár le jelenlegi, még meg nem újított szerződése.

A Barcelona ebben a szezonban semmilyen trófeát nem nyert, s a BL-búcsú előtt a spanyol bajnokságban is címvédő létére be kellett érnie a második hellyel a Real Madrid mögött.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában