Vajon most kiáll?

2 órája

Orbán Balázs is vitára hívta Magyar Pétert

A Tisza Párt elnöke eddig kétszer futamodott meg.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Újabb fejezetéhez érkezett a köztévé által kezdeményezett Orbán Balázs–Magyar Péter vita, melyre az első két alkalommal a Tisza Párt elnöke nemet mondott. Ezúttal a miniszterelnök politikai igazgatója felvetette a Magyar Péternek, hogy a magyar uniós elnökség apropóján vitázzanak – számol be a Magyar Nemzet.

A magyar uniós elnökség bemutatásán az Európai Parlamentben a tervek szerint én is ott leszek, illetve Ön is ott lesz mint képviselő. Pontosabban elvileg Önnek is ott kellene lennie

– írta közösségi oldalán a kormánypárti politikus, aki azt javasolta, hogy ezen esemény margóján tartsanak egy külön vitát a magyar közmédia szervezésében.

„Ha a televízió is beleegyezik, akkor remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, vádaskodás, elsomfordálás. Képviselő Úrnak a saját hitelessége megmentése érdekében csak igent kellene mondania arra, amit hónapok óta követel másoktól. Bátorítanám, ezúttal ne legyen gyáva! Én kivárom”

– írta Orbán Balázs.

Megírtuk, a köztévé 48 perc című műsora kétszer is meghívta a két politikust, hogy hazánk aktuális helyzetéről vitázzanak. Miután Magyar Péter az első meghívást az árvízre hivatkozva lemondta, a köztévé újabb időpontot javasolt, október 3-ra. a Tisza Párt vezetője azonban erre is nemet mondott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában