Az Igazság órája

2 órája

Elmondani az igazságot az izraeli helyzetről (videó)

A Patrióták folyamatos győzelmei ellenére Brüsszel nem akar reagálni a népakaratra.

MW

Illusztráció

Forrás: AFP

Fotó: Jack Guez

Magyarország, a magyar jobboldal azon kevesek közé tartozik, akik nagyon fontosnak tartják, hogy a nyugati világon belül az izraeliek el tudják mondani az igazságot arról a helyzetről, ami most Izrael területén és a környező országokban tapasztalható – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Törcsi Péter, az AK operatív igazgatója. Azzal kapcsolatban, hogy az Alapjogokért Központ október elsején, kedden rendezte meg Budapesten második alkalommal a Pro Israel Summit konferenciát. 

Az igazság az, hogy az Asszír Birodalomig visszamenőleg a térségben folyamatosan háborúk voltak a különböző népek között, a helyzet az, hogy a háború az ott a normalitás – mondta Koskovics Zoltán az AK geopolitikai elemzője. Ebből a kiindulópontból érdemes keresni a megoldásokat és elfogadni azt, hogy lehet, hogy azért nem találunk megoldást a helyzetre, mert lehetetlen – hangsúlyozta. 

A műsorban szóba kerültek még a Patrióták Európai Parlamenti frakciójához tartozó pártok közelmúltbeli választási sikerei. Koskovics Zoltán megjegyezte: a sok helyi választási sikerből azt lehet kiolvasni, hogy Európa nem demokrácia, mert egy demokráciában a politikai rendszer reagálna a népakaratra. Európa egy technokrácia, amit a bürokraták uralnak és a „szakértők” meg az „elvek” meg az „alapértékek” alapján a katasztrófa felé kormányozzák ezt a 450 millió embert – tette hozzá.

Én látok – ha megkésetten is – pici reakciókat az európai nemzetállami elit részéről – mondta Törcsi Péter. Tehát az Európai Bizottságot kellene valahogy megzabolázni, mert az a baj, hogy hiába a Tanács (a tagállami vezetők tanácsa) adja az európai uniós intézményrendszernek, az látszik, hogy a bizottság önálló életre kelt, mint egy mélyállam, mint egy polip és egyszerűen próbálja akadályozni az Európai Parlament a bizottsággal együtt a tanácsnak, a nemzetállami döntéshozóknak a munkáját – vélte az Alapjogokért Központ operatív igazgatója.

Az Igazság órájának fenti adását itt nézhetik, hallgathatják meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában