erőltetett kedélyeskedés

2020.10.20. 14:20

Egy kanapén Gyurcsány Ferenccel – a legtöbb ember számára fenyegetésnek hangzik

Nem így Osváth Zsolt számára, aki a szemkilövető baloldali politikus emberi oldalát akarta megmutatni.

Gyurcsányt meghívni?! A Te családodban mindenki szeme ép? Olvasható Osváth Zsolt Gyurcsányos videójának kommentszekciójában. A vicces nevű Zshowhtime/Egy kanapén című internetes „műsor” vendége ugyanis a bukott miniszterelnök volt. Szalma György mesélte el az Origónak, hogy milyen volt a műsor.

„Egy kanapén Gyurcsány Ferenccel„. A legtöbb ember számára fenyegetésnek hangzik a műsor címe, nem így Osváth Zsolt számára, aki a szemkilövető baloldali politikus emberi oldalát akarta megmutatni azoknak, akik szigorúan ítélik meg Gyurcsány Ferenc országlását. A műsor felénél Gyurcsány őszintén elismerte, hogy ő tulajdonképpen egy normális ember, míg Osváth az adásidő végéig várt azzal, hogy őszintén rácsodálkozzon arra, hogy Gyurcsány mennyire közvetlen és emberi figura. Hiszen ez volt Osváth feladata – írta a szerző.

Gyurcsány Ferencet kritikusai azzal vádolják, hogy politikai pedofilként azért nyitott erőteljesen a fiatalok felé, mert a legfiatalabb korosztálynak nincsenek emlékei a (botrányos) politikai teljesítményével kapcsolatban. Kedvező terep számára, hogy nem élték át azt, hogy milyen volt a Gyurcsány alatti Magyarország. Ezt a kérdést ”Zshowtime„ is feltette a műsor során, azonban a kérdésre adott válasz már a műsor legelején megszületett – olvasható az összegzés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában