Szponzorált tartalom

2021.05.18. 10:31

Calvin Klein a letisztultság jegyében

2021 húsvétja új lendületet hozott a különböző ékszermárkáknál (is).

A tavasz mindig, mindenhol a megújulást jelenti, így nem csoda, ha a különböző divatmárkák is megújulnak. Nem maradt ki ebből Calvin Klein sem.

Talán nem sokan tudják Calvin Kleinról, hogy magyar gyökerekkel rendelkezik. A zsidó-magyar származású ikon Bronxban született, és már középiskolás évei alatt érdeklődni kezdett a művészet iránt, hiszen ilyen iskolát választott. Később kisebb butikoknál volt tervező, majd barátjával 1968-ban megalapította első vállalkozását. Egyszerű, de markáns vonalú szabásmintákkal dolgoztak, meghódították a kifutókat.

A márka jellemzői

Calvin Klein nemcsak a divatban, hanem az ékszerek területén is maradandót alkotott. Ikonikus illata, az Obsession férfiaknak és nőknek egyaránt az erotikus illatjegyeket kínálja. Az Eternity a romantika jegyében készült, míg a CK One az első uniszex parfüm lett a világon. Az illatjegyek – a ruhákhoz hasonlóan – egyszerűek, jól felismerhetőek.

Ugyanez a vonal igaz az ékszerekre is. Calvin Klein vezette be az egyszerű, de nagyszerű ékszerek fogalmát. Amikor a kevesebb több. Amikor nem hivalkodással hívja fel a figyelmet, hanem letisztult formavilággal.

2004-ben kezdődött az ékszergyártás a márkánál, ahol az érzékiség és az olykor meghökkentő formák kéz a kézben járnak. Akárcsak a parfümöknél, az ékszereknél is a minőség az egyik legfontosabb fokmérő. Az anyagoknak kifogástalannak kell lenniük, akárcsak a tervezésnek. Azért is van erre szükség, mert a nagy divatházak szinte mindegyike előrukkolt ékszerkollekciókkal is, így a versenyben az árral és a minőséggel lehet csak előnyhöz jutni.

Tavaszi Calvin Klein-újdonságok

Ez a tavasz elhozott egy kicsi, cirkóniaköves fülbevalót, amely arany és ezüst változatban kapható. A kis kör alakú fülékszer minden arcformához illik, elegáns, bármilyen outfithez megfelel. A stekkeres megoldás biztonságos, nehéz elhagyni az ékszert. A fülbevalókon diszkréten megjelenik a Calvin Klein felirat.

Fotó: jutaoraekszer.hu

A fülbevalókhoz tartozik egy karperec is. Az ékszeren visszaköszön a fülbevaló mintája, ugyanaz a háromsoros cirkóniaminta, valamint a kör motívum. Itt is felfedezhető a Calvin Klein felirat.

Az egyes termékek kétéves magyar és nemzetközi garanciát kapnak!

A karkötők közül kiemelkedik a fekete és fehér színben elérhető, nagy CK motívumos karkötő, amely letisztult, mégis formabontó. Ez inkább a sportos viselethez ajánlott.

Egy kicsit feltűnőbb darab a láncszemekből álló ezüst karkötő, amely vagányabb, hangsúlyosabb öltözékhez passzol.

Az idő múlása

Megjelent egy minimalista stílusú, fehér és fekete színben elérhető karóra is a kínálatban. A bőrszíj, a nemesacél számlap, a kristályüveg, a svájci szerkezet garancia a minőségre. Akár sportos, akár elegánsabb viselethez is megfelel.

Az idei tavasz visszavonhatatlanul beköszöntött, vedd fel a ritmusát!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!