Szponzorált tartalom

2021.02.03. 11:19

Rend a lelke mindennek – iratrendezés a rivet.hu termékeivel

Nem véletlenül olyan népszerű ez a mondás, hiszen minden folyamat átláthatóságát a rendszer adja meg.

A rendszerben mindennek helye van és szisztematikusan van elrendezve. Az üzleti élet során pedig ez a pont elengedhetetlen. Egy vállalkozás működtetése rendkívül sokrétű feladat, éppen ezért részletre oda kell figyelni ahhoz, hogy minden folyamat rendben mehessen. Márpedig a dokumentumok tárolása nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.

A vállalat működése már annak születését megelőzően is komoly papírmunkával jár. Ezek a hivatalos dokumentumok pedig a cég működésének folyamata során végig elérhetők kell, hogy legyenek. Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, ahol akár évekkel korábbi papírokra is szükségünk lehet, viszonylag rövid időn belül. Ilyenkor csak úgy tudunk hatékonyak lenni, ha pontosan tudjuk, hogy mit, hol és milyen formában tárolunk. Bár manapság már egyre több ügyintézés zajlik elektronikusan, mégis a legtöbb fontos dokumentum papírformában érkezik, nem is beszélve, a korábbi évek történéseiről.

A rendszerezés is lehet gördülékeny feladat

Minden egyes projekt külön tematikát igényel, külön ügyintézéssel és külön papírmunkával. Éppen ezért a hozzá kapcsolódó dokumentumokat is úgy érdemes rendszerezni, hogy átlátható legyen minden munkafolyamat, minden elkülönített téma. Ha éppen aktuális futó, vagy a munkánk során folyamatosan visszatérő ügyek papírjairól van szó, nagyon jól tudnak jönni a különböző asztali tálcás tárolók. Ezek a praktikus kis eszközök különféle színekben is elérhetőek, ezzel is megkönnyítve a rendszerezést. Természetesen címkével is elláthatók az egyes fiókok, így mindenki számára egyértelművé válik a fiókok tartalma. Ha pedig biztosra szeretnénk menni, hogy dokumentumaink semmiképp nem sérülhessenek a tárolás során, vagy olyan dokumentumokkal dolgozunk, amelyek bizalmas információt tartalmaznak, érdemes fiókos irattartót választanunk.

A mappákba, tárolókba kerülő egyes dokumentumokat pedig érdemes különféle genothermekben tárolni. Ezek az átlátszó vagy színes tároló fóliák lehetővé teszik, hogy sérülésmentesen lefűzzünk minden számunkra szükséges dokumentumot. Ráadásul ezzel a megoldással többféle dokumentum is kerülhet egy tárolóba, a megfelelő elválasztókkal ellátva. Az érzékeny adatokat tartalmazó papírokra, szerződésekre is van megoldás, hiszen színezett genothermekkel is megoldható a tárolás. Ezeken mind található címketartó is, így a megfelelő címkézéssel és színek szerinti rendszerezéssel nem fog problémát okozni a szükséges papírok megtalálása sem. Különböző színes és mintázatú post it jegyzettömbök, elválasztók, matricák, illetve markerek is rendelkezésünkre állnak, hogy a dokumentumok tényleg esztétikusan és szisztematikusan legyenek tárolva, úgy ahogy mi, vagy az ezért felelős munkatársaink a legkönnyebben kiigazodhatnak a rendszeren.

A rivet.hu webáruházában több, mint 24.00 termék áll rendelkezésünkre, ám ha még ezek közül sem találjuk a számunkra leginkább megfelelőt, akkor sem érdemes feladnunk: a Rivet munkatársai egyéni ajánlatkéréseket is szívesen és gyorsan teljesítenek.

(PR cikk)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában