Hirdetés

2024.07.01. 08:00

Ismét Hajdúnánás ad otthont az ország legnagyobb ökológiai rendezvényének

Immáron ötödik alkalommal szervezik meg a kifejezetten az ökológiai gazdálkodásnak szentelt ÖKO Expo Kiállítás és Konferenciát, mely a legnagyobb ilyen tematikájú rendezvény hazánkban. A szeptember 12-13-i hajdúnánási esemény július 21-ig bezárólag várja a kiállítók jelentkezését.

PR cikk
 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Debreceni Egyetem, a Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület és stratégiai partnereik együttműködésében kerül megrendezésre a rendezvény. A szervezők célja, hogy az ökológiai gazdálkodásban valamennyi érintett szereplőnek – termelők, feldolgozók kereskedők, szolgáltatók, tudományos szakemberek, szaktanácsadók– megjelenési és találkozási alkalmat kínáljon.

Forrás: NAK

Az V. ÖKO Expo a korábbi évekhez hasonlóan két fő elemből áll:

Szakmai konferencia, ahol elismert hazai és nemzetközi előadók közreműködésével megvitatásra kerülnek az ágazat legaktuálisabb kérdései. Idén kiemelt hangsúlyt kap a rövid ellátási lánc megvalósíthatósága, a hatékony, intenzív, versenyképes termelés, valamint az új öko támogatási időszak.

Kiállítás, ahol meghatározó és magas szakmai színvonalat képviselő termelők, szolgáltatók, innovátorok és szakemberek mutatkoznak be.

Forrás: NAK

A rendezvényre már elindult a kiállítói jelentkezés. Kiállítóként az jelenhet meg, akinek legalább egy bio minősített terméke van, illetve akinek a gazdasági tevékenysége szorosan kötődik az ökológiai gazdálkodáshoz.

A szervező csapat várja azon ökológiai gazdálkodásban érintett termelő, kereskedő, feldolgozó, szolgáltató, innovátor és gépforgalmazó jelentkezését, akik szívesen bemutatnák terméküket, tevékenységüket az érdeklődők számára.

Forrás: NAK

A jelentkezés részletes feltételei: www.okoexpo.info
Jelentkezési határidő: 2024. július 21. (vasárnap)
Kontakt: [email protected]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában