Oktatás

2020.02.01. 17:09

A jövőd itt kezdődik! – 2020 Debreceni Egyetem

Korszerű tudás, kiváló oktatók , mozgalmas hallgatói élet, összetartó közösség az ország „második fővárosában”.

A tavalyi évben több mint tízezer új hallgató kezdte meg tanulmányait a Debreceni Egyetemen. Az ország legtöbb kart számláló intézményeként 14 kar, 12 képzési területen kínál 2020-ban az általános felvételi eljárásban 72 alapképzési és 87 mesterképzési szakot, valamint 6 osztatlan mesterképzési szakot. Minden évben bővíti képzési kínálatát, idén hat új szakot indítanak, így összesen közel 200 szakon hirdetnek meg képzést.

A legnemzetközibb egyetem az országban

Hiszen itt tanul a legtöbb külföldi hallgató, emellett több száz nemzetközi szerződéssel és tudományos intézményekkel büszkélkedhet. Aki a cívisvárosi egyetemre bekerül, annak lehetősége van külföldi ösztöndíjak és gyakorlatok megszerzésére.

Ne feledd, téged is vár a Debreceni Egyetem! Ha ez nem lenne elég meggyőző számodra, akkor tekintsd meg az egyetem rövid kisfilmjét, amelyben az egyetemi élet pörgős mindennapjait csekkolhatod le 30 másodpercben!

Lesd meg itt:

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában