Hirdetés

2021.10.01. 14:55

Hello szakma! – Út a jövőbe

Több mint 70 standdal, 7 konferenciával, 6 helyszínen, interaktív programokkal és modern technikai eszközökkel várja az érdeklődőket a Debreceni Szakképzési Centrum kétnapos pályaválasztási kiállítása.

First client. Little girl dreaming about profession of hairstyle artist. Childhood, planning, education, dream concept. Wants to become successful employee in fashion and style industry, visage artist.

Forrás: freepik

Impozáns helyre, a Nagyerdei Stadionba invitálja október 11-én és 12-én az általános iskolák tanulóit és a szakképző intézmények diákjait a Debreceni Szakképzési Centrum. A Hello szakma! – Út a jövőbe kiállítás és konferencia legfontosabb célja, hogy segítse a továbbtanulók pályaválasztását, betekintést nyújtson a DSZC széles képzési kínálatába és felvázolja, hogy milyen sokszínű

karrierút áll azok előtt, akik technikumban vagy szakképző iskolában tanulnak tovább. A szervezők hat helyszínen, a Hall-ban, a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén felállított sátorban, a második emeleti VIP teremben, illetve három konferenciateremben várják programokkal a látogatókat.

A kiállításon a tizenévesek megtudhatják, hogy milyen vonzó és izgalmas jövő vár rájuk, ha szakmát tanulnak. A kiállítók interaktív módin igyekeznek segíteni a diákok tudatos pályaválasztását, hiszen a fiatalok kipróbálhatják magukat a különböző szakmákban, megnézhetik, mit is kell majd valójában csinálniuk a nagybetűs életben, ha egy adott képzést választanak.

A rendezvény rendkívül hasznos programokat kínál a szülők, az általános iskolák vezetői, pedagógusai és a szakképző intézmények oktatói számára is, hiszen a résztvevők hét konferencián vitathatják meg a szakképzési rendszer aktuális helyzetét, szakpolitikai és gazdaságpolitikai kérdéseit, valamint megismerkedhetnek Debrecen vezető nagyvállalataival, kiemelkedő szakmáival is.

Fotó: freepik

Az eseményen történő részvétel a diákok és a kísérőik számára is díjmentes, de minden esetben regisztrációhoz kötött. A járványügyi helyzetre való tekintettel fontos, hogy a diákok felügyeletét biztosító kísérők (tanárok, szülők) rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, hiszen belépésük csak ennek bemutatásával lehetséges.

Ne maradj le Debrecen legnagyobb pályaválasztási kiállításáról! Szeretettel várunk a Nagyerdei Stadionban október 11-én 10:00-18:00 között és október 12-én 09:00-17:00 között!

Részletes programterv és regisztráció: dszc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában