Hirdetés

2021.07.27. 09:27

Milyen hatóanyagok segíthetik a fogyást?

A fogyáshoz elengedhetetlen a szervezetbe bevitt táplálék mennyiségének csökkentése, valamint az anyagcsere optimalizálása.

Forrás: genix.hu

Ehhez némi segítség bátran igénybe vehető megbízható testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő formájában. Fontos, hogy a készítmény megbízható és hatásos legyen, valamint kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazzon. Milyen természetes összetevők segíthetik a fogyást?

A keserű narancs mellett fontos összetevő az acer campestre kivonat

Érdemes olyan testsúlycsökkentő étrend-kiegészítőt választani, melynek összetevői között megtalálható a keserű narancs. Az egzotikus gyümölcsben található szinefrint vegyület hozzájárul a nyugalmi helyzetben elégetett kalória mennyiségének növeléséhez, valamint az alapanyagcsere optimalizálásához. Ráadásul az étvágy is csökkenthető vele.

A keserű narancs mellett fontos összetevő az acer campestre kivonat, mely hozzájárul a szervezet koleszterinszintjének csökkentéséhez, és emellett pajzsmirigy- és májvédő funkcióval is rendelkezik. Mindez együttesen hozzájárul a tartós testsúlycsökkenés eléréséhez.

Gondos körültekintést igényel az étrend-kiegészítő kiválasztása

A gyulladások nemcsak a fogyást akadályozzák meg, hanem negatívan hatnak az egész szervezetre. Érdemes olyan készítményt beszerezni, melynek összetevői között megtalálható a chamaenerion angustifolium. Ez a hatóanyag amellett, hogy gyulladáscsökkentő hatással bír, stimulálja az anyagcserét, és gyorsítja a májműködést. Továbbá javítja a vérkeringést, és segít megkötni a szervezetben lévő szabadgyököket.

Gondos körültekintés mellett kell kiválasztani a készítményt. Ahogy már korábban említettük, érdemes olyan változatot beszerezni, mely tartalmazza a fogyás szempontjából legfontosabb összetevőket, melyeket cikkünkben is felsorolunk. Ezen hatóanyagok mindegyike megtalálható a GENIX testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszulában.

Megszüntethetőek a falási rohamok

Az említett összetevők mellett fontos, hogy legyen a kiválasztott készítményben helianthus tuberosus, melynek az egyik alkotóeleme, az inulin hatékonyan hozzájárul az éhségérzet nagymértékű csökkentéséhez. Továbbá javítja a lelassult emésztést, így a puffadás is hamar elmúlik. Mindemellett helyreállítja a bélflórát, így könnyebben fel tudnak szívódni a hasznos tápanyagok.

Az étvágycsökkentésben egy ehető kaktuszféle, a caralluma fimbriata is nagy szerepet játszik, és pozitív hatással van az anyagcserére. Ráadásul az egyik alkotóeleme, a szaponin gátolja a szervezetben a zsírok felszívódását. Ennek köszönhetően nem jelentkezik többé lelkifurdalás a nagyobb családi étkezéseket követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában