Szponzorált tartalom

2020.09.10. 11:30

Penny akciós újság – heti merítés, érdemes figyelni!

A Penny Market sokak egyik kedvenc üzlete. Ez teljesen érthető, hiszen nagyszerű árakkal operálnak.

Forrás: pixabay

Az akciók figyelése ezért már-már sporttevékenységnek minősül a diszkontlánc esetében. Nem véletlenül, ugyanis az üzlet többnyire hetente, ünnepi időszak esetében pedig akár néhány naponta is változtathatja a kedvezményes ajánlatait. Így akkor, amikor valaki szeretne lépést tartani a folyamatosan változó Penny akciós újság kínálatával, érdemes lenne azt szinte naponta figyelnie.

A Penny ráadásul trükkös is. Sokszor az akciós kiadvány egyik oldalán még az egyik idősáv van, a másikon már egy másik, aztán az utolsó lapon persze, többnyire egy harmadik. Így tehát ember legyen a talpán az, aki képes észben tartani azt, hogy melyik napon mi is lesz akciós – különösen akkor, amikor egyszerre több terméket is kiszemeltünk. Célszerű lenne tehát, ha a brosúra mindig a kezünk ügyében lenne. Gyakran el is tesszük egy jónak vélt helyre, aztán persze, azt is elfelejtjük, hogy hová. Legjobb, ha el sem tesszük vagy nem is foglalkozunk vele: vagy ott leszünk éppen aznap az üzletben vagy nem, bízzuk a sorsra inkább a dolgot!

Ma már azonban, a digitális világban ennél több lehetőségünk is van arra, hogy figyeljük az aktuális akciós szóróanyagokat. Hiszen az Akcióleső weboldal segítségével az összes digitális kiadvány elérhető az interneten keresztül is. A weboldal gyorsan betöltődik, ott pedig könnyedén átlapozhatjuk az újságokat. A nekünk tetsző termékeket kinagyíthatjuk, hiszen a feliratok így is olvashatók maradnak majd. Ha pedig a külön kilistázott akciós termékeket is átböngésszük, akkor lehet, hogy hamarabb találjuk meg a hőn áhított kedvezményt, hiszen a termék nevére és fotójára kattintva az akció végének időpontját is láthatjuk.

Kövesd tehát te is figyelemmel egyszerűen és gyorsan a digitális Penny akciós újságot az Akcióleső.hu weboldalon és nem kell többé észben tartanod a trükkösen időzített akciókat a Penny-ben!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában