anyák napja

2019.05.08. 11:17

Évődés a ladányi színpadon

Balázs Klári Debrecenben született, Törökszentmiklóson nőtt fel.

Fotó: Olvasónk felvétele

- Az a jó, ha a mai fiatalok is tudják egy-egy sláger kinek a nevéhez kötődik – nosztalgiázott a régi táncdal szövegekről, fellépésekről beszélgetve Korda György, aki a napokban adott jubileumi koncertet a ladányi művelődési központban, természtesen Balázs Klárival. Korda György, a magyar tánczene egyik legismertebb előadója köszöntötte az anyákat, nagymamákat. Az édesanyáknak énekelte el a Virágeső című dalt.

Balázs Klári előadásában hallhattuk a Szívemben élsz világslágert. A romantikusan szép Hallelujah számot pedig együtt dúdolhatta a közönség az énekesnővel. Természetesen felcsendültek a jól ismert slágerek: a Mamma Maria, Comment ça vagy a Gyöngéden ölelj át. A legendás énekes-házaspár miközben kedvesen évődött egymással, gyakran kiszólt a közönséghez is.

Megtudtuk, negyven éve vannak együtt jóban, rosszban. Balázs Klári elárulta nekünk, hogy Debrecenben született, Törökszentmiklóson nőtt fel, így nem ismeretlen számára Püspökladány. Gyakran vállalnak fellépéseket, s boldogak, ha olyan hálás publikumra találnak mint városunkban.

Lassan véget ért a koncert. Balázs Klári és Korda György produkciója végig a szerelmet, a szeretetet, az élet szeretetét hirdette és sugározta felénk.

- Tányér József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!