Sport

2013.09.25. 11:38

A kondiparkok legerősebb emberét keresik

Debrecen - Körverseny keretében 12 feladatot kell teljesíteniük a résztvevőknek.

Debrecen - Körverseny keretében 12 feladatot kell teljesíteniük a résztvevőknek.

Hagyományteremtő céllal szabadtéri körversenyt rendeznek a debreceni Oláh Gábor utcai Be Strong kondiparkban szombaton 11 órától (esőnap: október 12.), ahol a résztvevőknek tizenkét saját testsúllyal végzett feladatot kell majd teljesíteniük tizenkét perc alatt a megadott ismétlésszámban. A viadalon lesz futás sand bag használatával, szökdelés, létrán mászás, tolódzkodás, támaszban séta, húzódzkodás, karhajlítás és nyújtás mellső fekvőtámaszban, felugrás, kötélmászás, lábemelés, négy ütemű fekvőtámasz és zárásként újra futás sand baggel.

A verseny célja, hogy a kondiparkot használók kipróbálják magukat versenykörülmények között, továbbá a rendezőknek nem titkolt szándéka a kondiparkban végzett mozgás népszerűsítése és a sportolók összekovácsolása.

Hagyományteremtési szándéka is van a megmérettetésnek, hiszen 2014 tavaszán országos szintű bajnokságot szeretnének rendezni, amelyen felnőtt kategória mellett középiskolásoknak, valamint egyetemistáknak ugyancsak lehetőségük nyílik az indulásra.

A hétvégi körversenyen férfiak és nők is nevezhetnek csapatban és egyénileg egyaránt. A regisztrációk a helyszínen történnek 9.30-tól 10.30-ig, ezután 11 óráig a versenyzők megismerkedhetnek a szabályokkal, illetve lehetőséget kapnak arra, hogy bejárhassák a pályát. A versenyre kilátogató nézők az eredményhirdetések előtt zumba és kettlebell bemutatót láthatnak.

HBN

Bővebb info: http://www.kondipark.hu/?view=43

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!