Sport

2013.12.06. 08:08

Férfi OB: Nagy Péter és Deél Szabolcs is TKO-val nyert

Debrecen, Győr - Volt két TKO-s győzelme a DVSC-nek az országos bajnokság csütörtöki napján, illetve egy vereség is akadt.

Debrecen, Győr - Volt két TKO-s győzelme a DVSC-nek az országos bajnokság csütörtöki napján, illetve egy vereség is akadt.

A hét indulónkból négyen versenyben vannak még, és már mindannyian érmesek. Ám az pénteken, illetve szombaton dől el, hogy milyen színű lesz a medália a srácok nyakában.

A 90. Férfi Elit Amatőr Ökölvívó Bajnokság DVSC-t érintő csütörtöki meccsei:

75 kg: Nagy Bence (DVSC) - Telesa Rudolf (Zugló) 0-3

Rácsai András: - Bence ellenfele, az ifi bajnok Telesa jobb volt sajnos. Végigment a mérkőzés, ami pozitívum, de most ez így reális volt a látottak alapján.

81 kg: Nagy Péter (DVSC) - Martinek Ferenc (Győr) TKO 1. menet

Rácsai András: - Meggyőző volt Peti, s újabb egyértelmű győzelmet aratott, amivel már érmes.

91 kg: Deél Szabolcs (DVSC) - Bognár Gábor (Sopron) TKO 1. menet

Rácsai András: - Ez is sima győzelem volt, ugyanúgy technikai kiütéssel nyert Szabi, mint Peti, és ő is érmes már ezzel.

További program:

A DVSC még versenyben lévő bunyósai közül tehát már mindenki érmes. Pénteken a 81 kilós Nagy Péter Széll Tamás szolnoki versenyzővel bunyózik a döntőbe kerülésért (korábban a DVSC öklözője volt Tamás).

A 91 kilóban Deél Szabolcs is a döntőért száll ringbe, ő a Hranek Box Club színeit képviselő, rutinos válogatott Szellő Imrével néz farkasszemet. Finoman szólva nehéz lesz mindkét meccs, ám benne van a pakliban a siker is Petinek, illetve Szabolcsnak. Szellő lesz az igazán nagy falat amúgy, hiszen a 30 éves bunyós világ- és európa-bajnoki, valamint olimpiai 5. hellyel büszkélkedhet, illetve számos kiváló eredménye van, például többszörös magyar bajnok - igaz, nem 91 kilóban, hanem eggyel lejjebb.

Bernáth István (+91 kg) is pénteken kell, hogy bokszoljon, róla írunk még bővebben, de számára is a döntőbe jutás lesz a cél.

A tervek szerint 18 meccs lesz pénteken.

Aki pedig már fináléban van:

52 kg: Kalucza Norbert (DVSC) - Szabó Kristóf (KSI) /szombat/ DÖNTŐ

Szép volt srácok, egyúttal kitartást és erőt a továbbiakban is!

- Koppányi Szabolcs -

dvscboxing.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!