Sport

2017.06.02. 15:49

Folyamatos edzési- és versenyzési lehetőségekkel várják a teniszezőket Pallagon

Debrecen - Ismét megnyitotta a kapuit a megújult Pallagi Teniszcentrum, melyet június elseje óta a Real Team Hungary Rendezvényszervező Kft. üzemeltet.

Debrecen - Ismét megnyitotta a kapuit a megújult Pallagi Teniszcentrum, melyet június elseje óta a Real Team Hungary Rendezvényszervező Kft. üzemeltet.

– Szeretnénk visszahozni azt a nyüzsgő teniszéletet, amely régen is jellemezte a pallagi centrumot. Én magam is ott tanultam meg teniszezni, így még nagyobb örömmel vetettem bele magam a munkába. Hat salakos pályán gyakorolhatnak az érdeklődők, akiket a klubház is vár, illetve télen egy sátrat is tervezünk felállítani – mondta el Debreceni Péter, a Real Team tulaja, aki a hétvégi viadalukról is beszámolt.

– Szombaton és vasárnap rendezzük meg az első Real Team Pünkösdi Teniszversenyt. Amatőr pontszerző egyéni, +50 egyéni, amatőr pontszerző páros és nyílt páros kategóriákban versenghetnek az érdeklődők. Egyéniben 8.30-tól 9-ig, párosban 12.30-tól 13.30-ig lehet nevezni szombaton. Folyamatosan szeretnénk különböző versenyeket szervezni, szeptemberben pedig Tatár Péter emléke előtt kívánunk tisztelegni egy emléktornával. Az utánpótlásnevelés is kiemelt hangsúlyt kap majd. Igény szerint vállalunk egyéni és csoportos oktatást jól felkészült szakedzőink közreműködésével. Június közepétől indítjuk nyári táborainkat gyermekek részére, kezdő, haladó csoportokban egyaránt. Megpróbálunk ismét felkerülni nem csak Debrecen, hanem a megye és az ország tenisztérképére – avatott be a részletekbe Debreceni.

A Real Team-nek egyébként két csapata is működik, az egyik az országos másodosztályban, a másik a megye I-ben.

Az érdeklődők a 30/943-1042-es és a 30/983-4444-es telefonszámon, a facebook.com/pallagiteniszcentrum, illetve www.realteam.hu oldalon találnak bővebb információkat.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!