Sport

2016.08.07. 11:38

Rio 2016 - Szilágyi Liliána 13. lett 100 méter pillangón

Rio de Janeiro - Szilágyi Liliána nem jutott döntőbe 100 méter pillangón a riói olimpiai úszóversenyeinek szombati nyitónapján.

Rio de Janeiro - Szilágyi Liliána nem jutott döntőbe 100 méter pillangón a riói olimpiai úszóversenyeinek szombati nyitónapján.

A 19 éves magyar versenyző, aki az előfutamban 16 századra megközelítette saját országos csúcsát, az esti elődöntős futamában 58.31 másodperces teljesítménnyel hatodik lett, ez pedig a 13. helyhez volt elég. Az előfutamban 61 századdal volt gyorsabb.

"Nem értem, hogy miért ilyen gyenge idő lett, sokkal több volt bennem. Mentálisan és fizikálisan is jobban éreztem magamat, ez mindenképpen jó előjel a folytatásra. Most legalább tudom, milyen egy olimpián felállni a rajtkőre: semmihez sem hasonlítható érzés" - mondta az MTI-nek a Bp. Honvéd úszója.

- MTI -


Augusztus 5-én kezdődnek Rio de Janeiróban a XXXI. nyári olimpiai játékok. Az ötkarikás versengésen 20 sportágban 160 sportoló képviseli a magyar színeket – az alábbi cikkünkben az olimpiának azokat az eseményeit gyűjtöttük össze, amelyeken magyar indulóval számolhatunk vagy előfordulhat magyar érdekeltség.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!