megye II

2019.05.11. 20:47

„Az első félidőt átaludtuk”

Két mérkőzés, kilenc gól – ez volt a szombati nap mérlege a megye II felsőágának.

Forrás: Pixabay

Püspökladányi LE – Polgári VSE 1–2 (0–1)

50 néző Vezette: Tatár I. (Juhász D., Dobi Zs.)

Püspökladány: Kunkli Z.– Jámbor M. (Veres S.), Horváth I. (Bodó T.), Szabó B. (Szabó L.), Kelemen L. (Nádházi S.), Szabó M., Nagy S., Baranyai L., Varga M., Danka L. (Szabó P.), Dajka L. (Mile B.) Edző: Fülöp András.

Polgár: Rédai N.– Molnár G. (Erős K.), Csikós L. (Vankó Z.), Bozsányi T., Molnár D., Dobó V., Nagy L., Vaszilkó A., Murák K., Bene L., Fink S.(Polonkai L.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Dajka L., illetve Dobó V., Bozsányi T. Jók: Varga M., Baranyai L., Dajka L., illetve mindenki, a mezőny legjobbjai Rédai N., Bene L., Bozsányi T. Kiállítás: Erős K. Ifi: 3–0.

Fülöp András: – Az első félidőt átaludtuk, aminek meg is ittuk a levét. A másodikban próbáltunk felébredni, ami hellyel-közzel sikerült is, de ezért három pontot nem adnak. Minket az ág is húz...

Kövér Zsolt: – Egy küzdelmes mérkőzésen sikerült elhoznunk az ellenféltől a három pontot. Nagyon taktikusan játszottunk, a kidolgozott helyzeteinket sikerült értékesítenünk és szigorú védekezésünknek köszönhetően megnyertük a meccset. Nagy siker számunkra, hogy a harmadik mérkőzés amin mezőnyjátékos véd kapuban és így is sikeresek tudunk lenni. További sok sikert kívánok a Püspökladány csapatának!

Józsa SE – Létavértes SC 97’ 2–4 (2–0)

50 néző Vezette: Csiszár K. (Katona L., Török Cs.)

Józsa: Goron B.– Bazsó O., Bardi Á., Kovács O., Papp R., Borbíró D., Szabó M., Zabiák P., Mátrai T., Dr. Valóczki J., Szilágyi I. Edző: Szabó László.

Létavértes: Fekete S.– Varga Gy., Papp Z., Demján J., Laczkó I., Derecskei L. (Bakó L.), Vónya P., Mázló D., Tóth L. (Kontor G.), Balogh J., Jónás D. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Szilágyi I., Borbíró D., illetve Vónya P., Kontor G.(3) Jók: Papp R., Goron B., illetve senki. Ifi: 2–1.

Szabó László: – A héten nagyon sokan látták a BL döntőbe jutásért folyó mérkőzést. A mi csapatunknak sikerült hasonló mérkőzést játszania, hiszen az első félidei 2-0-ás vezetésünk után a második játékrészben sikerült 4-2-re kikapnunk.

Kontor Gábor: – Még a mérkőzés után is düh és szégyenérzet volt bennem a mai teljesítményünk miatt, de azt mondják, hogy minden jó, ha a vége jó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!