Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.04. 12:28

Valentin-napi jótékonykodás Baktalórántházán

<p>Baktalórántháza - Szabóné Komolai Ida igazgatónő Szent Pál Szeretet himnuszának a soraival nyitotta meg az estét, majd a lakásotthonos gyermekek, az intézmény dolgozói műsorral kedveskedtek a közönségnek.</p>

Már az őszi „csuhéj-bál” alkalmával elhatározták a baktalórántháziGyermekvédelmi Központ dolgozói, hogy az idei év második hónapjában ismét bálozni fognak a gyermekekért. Böjtelő havának igen rövidre szabott, a vigasságra, farsangolásra eső időszakában Valentin napi bálra hívták a vendégeket, ismerősöket, barátokat a Fenyves Csárdába. A szerelem színe dominált már a meghívókon is. Mint ahogy a belépők is piros szívecskét kaptak ajándékba a szeretet jeleként.

Szabóné Komolai Ida igazgatónő Szent PálSzeretet himnuszának a soraival nyitotta meg az estét, majd a lakásotthonos gyermekek, az intézmény dolgozói műsorral kedveskedtek a közönségnek. Volt citeraszó, latin tánc, vers, Hattyúk tava, Irigy Baktai Mirigy, és más vidám jelenet. A tombolasorsolásra eddig még soha nem látott mennyiségű ajándéktárgyak gyűltek össze a felajánlásokból. A finom vacsora után hajnalig rophatták a táncot, akik még bírták. A jótékonysági bál bevételét a Gyermekvédelmi Központ lakásotthonaiban élő gyermekek nyári kirándulásaira fordítják.

„Már négy éve hagyomány nálunk, hogy a jó tanuló, és sokat javító gyermekek külföldi jutalom utazáson vehetnek részt. Így jutottak már el gyermekeink, Görögországba, Erdélybe, Szlovákiába, akik jó magaviseletükkel, és szorgalmas tanulással kiérdemelték azt.” –mondta Szabóné Komolai Ida igazgatónő.

Némethné Csubák Éva

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!