szon-sportoldal

2008.06.25. 10:31

Szécsire szavaztak Szalkán

<p>A szatmári futballcsapatok számára a katasztrófával volt egyenértékű az elmúlt bajnoki évad: a Csenger, Fehérgyarmat, Tiszabecs trió kipottyant a megyei első osztályból, ugyanakkor a Mátészalka a harmadik vonaltól vett búcsút.</p>

Vagy mégsem? Az elöljárók még éltetik a reményt, hogy a Szalka „visszamaradhat” – ez még kétesélyes játszma, ami viszont fix: a sorból sajnálatos módon kidőlő Tóth Zoltán helyére a tavasz elején beugró Szécsi Zoltán tovább irányítja a gárdát. Megbízatása a megye egyes indulásra is érvényes, már ha a rosszabb verzió következik be...

– Ha van rá lehetőség, szeretnénk ismét az NB III-ban indulni: mindenesetre a szándéknyilatkozatot elküldtük az amatőr labdarúgó szövetségnek és megyei szövetségnek – közölte Ember László, a mátészalkai klub elnöke.

– Történjék bármi, az elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy Szécsi Zoltán folytassa tovább a munkát, egyben felkérte a játékoskeret kialakítására. Hosszú idő után nincs tartozásunk, a pályát pedig felújítottuk, tehát megpróbáltunk megfelelő feltételeket biztosítani, ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy a városhoz valamilyen formában kötődő labdarúgók alkossák a csapat gerincét.

Egyelőre senki nem jelezte távozási szándékát, tervein szerint két-három új ember csatlakozhat a társasághoz, neveket azonban még nem várjon tőlem.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!