Ügyeleti hírek

2024.04.23. 08:36

Autó lángolt Debrecenben az Árpád-tér közelében

Haon.hu

Ismét számos helyzetben kellett helytállniuk a tűzoltóknak

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Közúti balesetekhez és tűzesethez is siettek a vármegyei tűzoltók hétfőn – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írják, hétfőn kora délután egy autó motortere kigyulladt Debrecenben, az Ótemető és a Rakovszky Dániel utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, átvizsgálták és áramtalanították az autót.

Többen is az árokban kötöttek ki

Árokba hajtott egy személyautó Hajdúszovátnál, hétfő délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, az esetről bővebben az alábbi cikkben olvashat.

Hasonló eset történt Püspökladány közelében, is ahol szintén árokba hajtott egy autó. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Hétfő délután a gaz égett Tiszacsegén, a Tiszavirág utcában. A egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában