Hírösszefoglaló

2024.05.07. 22:17

Baleset miatt maradt áram nélkül Hajdúszovát egy része

Balesetről és gyilkosságról is szóltak a hírek, de az érettségibe is belekóstoltunk. A keddi nap hírei egy helyen.

Haon.hu

A felborult autó a kerítésnek is nekicsapódott

Forrás: Napló-archív

  • Parkoló autónak, illetve villanyoszlopnak csapódott egy autó Hajdúszováton, az Ady Endre utcában. A balesetről kedd este a katasztrófavédelem számolt be.
  • Kedden a matematika érettségié volt a főszerep, és hogy betekintést nyerjünk a kezdés pillanataiba, a Haon stábja a Debrecen egyik legnívósabb középiskolájába, a Tóth Árpád Gimnáziumba látogatott. 
  • Mintegy 260 millió forintból újult meg a Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola. Az intézmény épületén 150 nyílászárót cseréltek ki, körülbelül 1300 négyzetméteren hő- és vízszigetelést kapott a lapostető, továbbá hőszigetelték a pincefödémet és a homlokzatot is. Az iskola épületének tetején napelemrendszert is kialakítottak, az ünnepélyes átadót május 7-én, kedden tartották.
  • Az ALL-IN Debrecen – Nemzetközi Kulturális Napok sorozatának következő állomása május 9. és 12. között a Debreceni Zsidó Kulturális Napok és Utcafesztivál lesz – a részletekről sajtótájékoztatón számoltak be kedden a hitközség székházában.
  • Idén is izgalmas előadásokkal érkeznek a társulatok Debrecenbe. A szabadtéri színpad szezonját Nagyvárad színháza nyitja.
  • Gálavacsorával egybekötött partnertalálkozót tartott a Hajdúsági Gasztronómiai Klub Tégláson, a Degenfeld Kastélyban. A magyar ételek és ízek álltak a középpontban, de a jövőbeli tervek is szóba kerültek.
  • Lehullt a lepel, ezeket a használt autókat szeretik a legjobban Hajdú-Biharban – és Debrecenben: Egy örök slágerautó a vármegyei listára még éppen ráfért, de a debrecenire például már nem.
  • Gyilkosság Furtán: azért ölhették meg a férfit, mert felvette élettársa nyugdíját. Negyvenezer forintot vettek el áldozatuktól, a megszerzett pénzből italt vettek a benzinkúton. 

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában