Varga József sérülése

2024.04.19. 13:07

Varga József: megvan a diagnózis a sérülésről! – videóval

Egy ideig sajnos nem láthatjuk a pályán a csupaszív játékost. Varga József számára most teljes nyugalomra és pihenésre van szükség.

Molnár Szilárd

Varga József mindig bátran belement a fejpárbajokba

Forrás: Kolorcity Kazincbarcika-archív

Ahogy arról portálunkon beszámoltunk, a múlt vasárnapi Kazincbarcika–Nyíregyháza NB II.-es mérkőzés 77. percében labdáért folytatott küzdelem során Varga József, a DVSC korábbi 34-szeres válogatott középpályása saját csapattársával, Szabó Balázzsal ütközött rendkívül szerencsétlen módon. Mindketten a földön maradtak, Varga Józsit sajnos hordágyon kellett levinni a pályáról, majd mentő szállította kórházba.

Varga József, sérülés, Kazincbarcika, Nyíregyháza, DVSC, Loki
Varga József
Forrás: Kolorcity Kazincbarcika-archív

Varga József számára most a legfontosabb a pihenés és a gyógyulás

Azóta megvan a pontos diagnózis, sajnos súlyos sérülés, ugyanis a rutinos középpályásnak eltört az arckoponya jobb oldalán a járomcsontja. A törés mértéke és jellege miatt most nem indokolt az operáció, de bő egy hét múlva, az újabb kontroll vizsgálat során megnézik, hogy szükséges-e még bármilyen műtéti beavatkozás, vagy természetesen úton rendeződik a sérülés. Addig teljes nyugalom, pihenés és gyógyszerterápia vár a Loki egykori játékosára.

Varga Józsinak portálunk nevében is mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

Íme a videó a sérülésről:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában