Bulvár, celeb

2007.11.29. 16:18

Bálint Antónia visszatér

<p>Az egykori szépségkirálynő nagy bejelentést tett: december 1-én újra műsorvezetőként szerepel a képernyőn!</p>

A Cool szombaton délután 13 órától élőben közvetíti a Miss World szépségverseny világdöntőjét Kínából. A helyszínről Horváth Éva jelentkezik, a stúdióban pedig Bálint Antónia kommentálja majd az eseményeket.

A műsorvezető a Cool Star mai műsorában elmondta: az utóbbi hónapokban nem sok szereplést vállalt, hiszen gyermeke alig múlt 3 hónapos. Ezért pár napot gondolkodnia kellett, nem mondott azonnal igent a felkérésre. Végül azért döntött úgy, hogy elvállalja, mert úgy érzi, a feladat abszolút a profiljába vág.

Egykori szépségkirálynőként és több televíziós produkció műsorvezetőjeként is nagy kihívás számára a Miss World döntőjének kommentálása. Ráadásul mindössze két órát kell a stúdióban töltenie, így gyermekétől sem kell olyan sokáig távol lennie. Annak pedig külön örül, hogy Horváth Éva tudósít a helyszínről, hiszen nagyon jóban vannak egymással.

Bálint Antónia az összes tapasztalatát megpróbálja majd átadni a nézőknek, és tán még az érzelmeit sem fogja eltitkolni, hiszen még élénken emlékszik rá, neki milyen érzés volt egy szépségversenyen részt venni.

A műsorvezető szerint a magyar lánynak, Bodri Krisztinának ugyanannyi esélye van a legjobb 10 közé jutni, mint a többieknek, így minden lehetséges - szombaton 13 óra után derül csak ki a végeredmény.

Forrás: www.rtlklub.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!