Régi recept, új technológia2020.08.08. 10:50Hajdúsági péktermék lett az év Szent István-napi kenyereElső alkalommal nevezett a balmazújvárosi pékség az év kenyere versenyen.Első alkalommal nevezett a balmazújvárosi pékség az év kenyere versenyen.
Helyi közélet2017.09.02. 14:17Vajon miből készül az új kenyér?Hajdú-Bihar - A Magyar Pékszövetség alelnöke övön aluli ütésnek minősítette a gazdák nyilatkozatait.Hajdú-Bihar - A Magyar Pékszövetség alelnöke övön aluli ütésnek minősítette a gazdák nyilatkozatait.
Helyi közélet2014.06.24. 19:46Mibe kerül a friss kifli illata?Hajdúböszörmény - Hazánkban évek óta csökken a pékáru-fogyasztás, napi 15 dkg-ot eszünk átlagosan.Hajdúböszörmény - Hazánkban évek óta csökken a pékáru-fogyasztás, napi 15 dkg-ot eszünk átlagosan.