gasztro2020.11.02. 14:53Az is fontos, mit eszik a tehén: így készült a díjnyertes parenyicaA kalciumhíd-építés és a bükkfán füstölés is lényeges folyamat.A kalciumhíd-építés és a bükkfán füstölés is lényeges folyamat.
Háztáji finomságok2019.05.20. 08:32A Kárpát-medence sajtkészítője szerint a lelkesedés íze benne van a sajtbanA gyergyótekerőpataki Bálint Attila és felesége alkotásnak élik meg a kézműves sajtok készítését.A gyergyótekerőpataki Bálint Attila és felesége alkotásnak élik meg a kézműves sajtok készítését.
Magyarország2018.06.01. 14:59Kampány indult a magyar sajtok népszerűsítéséreBudapest - A Magyarországon gyártott kézműves sajtok népszerűsítésére indult kampány A magyar sajt jó címmel; a kezdeményezés pénteki budapesti sajtóbemutatóján a bor-sajt párosításokban rejlő lehetőségekre is felhívták a figyelmet.Budapest - A Magyarországon gyártott kézműves sajtok népszerűsítésére indult kampány A magyar sajt jó címmel; a kezdeményezés pénteki budapesti sajtóbemutatóján a bor-sajt párosításokban rejlő lehetőségekre is felhívták a figyelmet.