Elképesztő méretű ellenállást váltott ki az emberekből a WHO bejelentése: a vörös húsok, főképp a feldolgozott termékek, mint a felvágottak és a kolbász, rákkeltőek. Sz. Fabók Ágnes jegyzete.
Debrecen - A WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezete nemrég hátborzongató híreket közölt a húsokról és húskészítményekről. Erről kérdeztük a debrecenieket, ők pedig válaszoltak nekünk.
Budapest - Értetlenül fogadta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Nemzetközi Rákkutató Ügynökség (IARC - az Egészségügyi Világszervezet, a WHO szakosodott ügynöksége) új besorolását, amely a húskészítményeket rákkeltő kockázatúnak értékelte; a vörös h
Budapest, 2012. július 3., kedd (MTI) - A rosszindulatú daganatok keletkezésének sokféle oka lehet: vegyszerek, hormonális változások vagy akár az eltúlzott napozás, de amerikai és spanyol kutatók szerint rákkeltő lehet a horkolás is. Nem a lármás hangjel
<p>Debrecen – Hú de nagy királyság, ha valaki autóval gurul még a szomszédba is. Sokaknak vált státuszszimbólummá, hogy annyi autója van, amennyi a családja létszáma – lassacskán a csecsemőt is beleszámítva. <STRONG>Kopasz Zsuzsa</STRONG> jegyzete.</p>