segít a napló

2019.11.28. 17:27

Továbbra is várjuk a felajánlásokat!

20191113 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló A 2019-es Hajdú-bihari Napló Segítünk! akciójában a hajdúszováti Mező Alinának és családjának szervez gyűjtést a napilap. A nehéz körülmények között élő kislány fél szívvel született, aki számos műtéten esett már túl.

Fotó: Matey István

Mezei Elina fél szívvel született, ér- és bélrendszeri problémáin túl az oxigén­ellátása igen gyenge, így hamarosan érbeültetés vár rá. Az orvosok májusban állapították meg, hogy Elinának merevségi bénulása van, amely miatt a bal oldali végtagjait nem tudja a korának megfelelően használni. A Napló úgy döntött, az idei gyűjtőakciójában a romos parasztházban élő Mezei családnak segít, ehhez várjuk olvasóink felajánlásait, hogy az ünnepek közeledtével közösen szebbé tegyük egy nehéz sorsú család karácsonyát.

Építőanyagra és mesterre van szükség

Az adománygyűjtéssel kapcsolatban Szunyogh Anitát keressék székhelyünkön (4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10., illetve érdeklődhetnek e-mailben: [email protected]).

A családnak a tárgyi adományokon túl leginkább a ház felújítására irányuló segítségre van szüksége. Szívesen fogadnak továbbá játékokat és bármilyen tartós élelmiszert, tisztítószert, valamint szeretnék Elina kiságyát lecserélni. Bankszámlaszám: Kaszás Nikolett (Takarék Bank) 60600053-15154909

A felajánlásokat december 13-ig várjuk!

KD

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!