Szponzorált tartalom

2020.11.15. 16:20

Valódi ízutazás vár ránk a Felföldi Ínyenc Ízműves boltban

Hiánypótló delikátesz bolt nyílt Debrecen szívében a Csapó utca 6. szám alatt. A magyar tradíciókat ötvözik termékeik a világ ízeivel.

Fotó: Kiss Annamarie

A Felföldi Ínyenc Ízművesnél a vásárlók igényei az elsők. Emiatt egy folyamatosan fejlődő és megújuló kulináris élményműhelyben lehet részük azoknak, akik betérnek hozzájuk.

A modern kor változásait és a minőséget állítják párhuzamba megfizethető, baráti árakon. Termékeik között megtalálhatók a különféle édességek, de a sós ízvilág is bőséges. A nem mindennapi finomságokból fenséges fogások készíthetők.

„Termékpalettáinkon olyan árucikkek szerepelnek, melyeket csakis nálunk, a Felföldi Ízművesnél vásárolhatnak meg a vevők. Valódi ízutazást kínálunk. Angliától Japánig, Amerikától a Közel-Keletig fedjük le a nemzetközi palettát, vagyis kaphatóak lesznek nálunk ezen országok sajátos ínyencségei is a hazai termékek mellett” – mondta Felföldi József cégtulajdonos.

Képgaléria

A bolt és a hamarosan terjeszkedő hálózat ötletgazdája, a cég ügyvezetője, Felföldi Roland elmondta:

„Büszkék vagyunk egyediségünkre, arra, hogy a külhoni, extra kulináris élményeket nyújtó árucikkeinket Debrecenben máshol nem lehet beszerezni. Küldetésünk a nemzetközi hagyományokon alapuló gasztronómiai értékteremtés. Újabb és újabb élelmiszereinkkel, a nemzetközi gasztronómia népszerűsítésével olyan kultúrákat teszünk elérhetővé, melyekkel nem mindennap találkozik a vevő.

Prémium minőség, egyedi, különleges ízvilág, udvarias kiszolgálás vár mindenkit Debrecenben a Csapó utcán.”

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!