PR cikk

2020.06.19. 15:09

Anyagok, amelyeknek köszönhetően saját magunk újíthatjuk fel az ülőgarnitúránkat

Sokan hajlamosak vagyunk arra, hogy az üzletekben az olcsóbb és esztétikusnak ható bútordarabokat vásároljuk meg. Később, néhány hónapnyi használat után fedezzük fel csak a bútor egyes részein az elhasználódás jeleit. Egy új modell vásárlása azonban nem elfogadható, ezért olyan megoldást kell keresnie, amely elűzi ezeket a gondokat.

Egy jobb, olcsó és kiváló minőségű megoldást mi is kínálunk Önnek. Elegendő, ha felújítjuk a meglévő darabokat. Mindehhez tartósabb anyagra van szükségünk, amelynek felhasználásával a heverője ismét kényelmes és komfortos lesz.

A habszivacs tökéletes támaszt és megfelelő formát biztosít hozzá

Ha úgy döntött, hogy felújítja a meglévő ülőgarnitúrát válasszon hozzá olyan alapvető töltőanyagot, amellyel biztosíthatja az ülőgarnitúra tartós használatát. Ezekre a feladatokra a leggyakrabban használt anyag a tökéletesen formázott és egyúttal erős habszivacs.

Olyan termékeknél kerül felhasználásra, amelyek nagy terhelésnek vannak kitéve és tartós használatra készültek. Az ülőgarnitúrájához vagy foteljéhez tehát ez a legjobb megoldás. Természetesen, annak érdekében, hogy ez az anyag sokáig szolgáljon, egy különleges felületre is szükség van.

A legjobb anyagok az ülőgarnitúra kárpitozásához

Erre a célra megfelelő speciális, erős és rugalmas szövetre van szükség.

Ez ugyanaz az anyag, mint amely a bútorüzletben az új ülőgarnitúrákat borítja. A huzatanyag szintén lényeges fontosságúak az ülőgarnitúra élettartama tekintetében, ha tehát döntött a jelenlegi ülőgarnitúra felújításáról, válasszon huzatot a minőségi szövetek legjobb kínálatából.

De figyelem! A megfelelő kárpitanyag kiválasztása mindenekelőtt attól függ, hogy milyen célra szeretné az ülőgarnitúrát használni. Megemlítünk hozzá néhány példát.

Ha a heverőt ülésre, vagy pihenésre használja, például a nappaliban, a kárpitnak mindenekelőtt tartósnak és kopásállónak kell lennie.

Ha pedig a bútor ülőgarnitúraként és fekvőhelyként is szolgál, a szövetanyaga elsődlegesen természetes anyagból legyen, vagy a szövetanyag legalább 50 %-ban tartalmazzon természetes anyagot. Gondoljon az anyag vízfelvevő képességére, dizájnjára és hipoallergén jellemzőire is, ha egyes anyagok allergiát váltanak ki Önben.

A megfelelő szövet kiválasztása szinte művészet, de egy jó üzlet szakembere minden bizonnyal a segítségére lesz a választásnál. Vegye figyelembe a szakember tanácsait, így hamarosan helyet foglalhat az új ülőgarnitúrájában.

 

A fotó forrása: Keith Wilson / Shutterstock.com

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!