PR cikk

2020.03.11. 10:40

Autóhitel kalkulátor segítségével azonnal pontosan számolhat

Az autóhitel kalkulátor egyszerűen használható megoldást kínál, hogy Ön megismerje az adott futamidőre vállalt törlesztőrészletek pontos összegét. Elegendő beállítani az igényelt összeget, kiválasztani a gépjármű évjáratát és a futamidőt, majd a kalkulátor kiszámolja a törlesztőrészlet és a THM mértékét.

Milyen változások történtek 2014-ben az autóhitel piacon?

2014-ben olyan törvénymódosítások léptek érvénybe, amelyek miatt Magyarországon már egyetlen autófinanszírozó sem nyújt hagyományos autóhitel konstrukciót. Az autóhitel konstrukcióknál már a futamidő közben is az ügyfél lehetett az autó hivatalos tulajdonosa, és az autó jelentette a hitel fedezetét. 2014 óta az autóhitel és autóhitel kalkulátor igenybe vételével már kizárólag autólízing konstrukcióban érhető el olyan autófinanszírozás, amelynek az autó egyaránt tárgya és fedezete.

Az összehasonlító honlapok különböző személyi kölcsönöket kínálnak autóhitel elnevezés alatt. Személyi hitelek esetében fontos megjegyezni, hogy a gépjármű nem képezi a hitel fedezetét. Az autóvásárlásra felhasználható személyi kölcsönök ideális megoldások lehetnek a stabil, alkalmazotti munkaviszonnyal és magasabb, bankszámlára folyósított fizetéssel rendelkező ügyfelek számára. Az AutohitelAzonnal.hu autóhitel kalkulátorával Ön is egyszerűen és pillanatok alatt megtekintheti a törlesztőrészletekkel kapcsolatos legfontosabb összegeket.

Autólízing kalkulátor használata 2020-ban

Az autólízing kalkulátor forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval határozza meg a költségeket. 4 millió forint felett casco kötése esetén érvényes finanszírozási lehetőségeket ajánl az érdeklődők számára. 4 millió forint alatt pedig casco mentesen is megköthető ajánlatok közül válogathatnak az autóvásárlást tervezők. Az autólízing kalkulátorok már teljesen mobilbarát megjelenésűek, így Ön akár a kiszemelt gépjárműve mellett is könnyedén kiszámolhatja az árakat.

Egy nyílt pénzügyi lízing konstrukció választása során érdemes sokkal nagyobb figyelmét fordítani a részletekre, mint a zártvégű lehetőségek esetén. Éppen ezért célszerű telefonos kapcsolatfelvétellel egyeztetni egy autóhitelező ügyfélszolgálattal. Napjainkban az ügyintézések akár 24-48 óra alatt elvégezhetők, csupán a szükséges adatok megadását kell teljesíteni.

Célszerű tehát több lehetőséget is számításba venni az autó finanszírozását tekintve, hiszen az Ön egyedi igényei és helyzete alapján található meg a legideálisabb megoldás.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!