PR cikk

2019.08.26. 08:10

Hallottál már ezekről a startupokról?

Szinte napi szinten hallani arról, hogy újabbnál újabb magyar startupok vetik meg a lábukat a piacon, és igyekeznek maximálisan kihasználni a terület adta finanszírozási lehetőségeket.

A startup lényege egy jó ötlet, ám emellett fontos a fiatalos lendület és az eltökéltség is a megvalósítás folyamatában. Néha magunk is elképedünk, hogy milyen színes az emberi képzelet, hiszen ma már olyan dolgokra is találunk egy jól működő alkalmazást, szolgáltatást vagy szakembert, amire eddig talán nem is gondoltunk.

A következőkben néhány olyan izgalmas startupot mutatunk be, melyekre biztosan felkapod majd a fejed. Vagy azért, mert egy olyan ötletet valósítottak meg, amire már te is gondoltál, vagy azért, mert egy olyan szolgáltatást nyújtanak, amire neked is nagy szükséged lehet.

Neatly – amikor a mosást, vasalást más csinálja meg helyetted

Egy hosszú és fárasztó munkanap végén legkevésbé arra van kedve az embernek, hogy vasalgassa a tiszta ruhát, ráadásul lehet olyan feszes egy napunk is, amikor nincs időnk még a mosógépet se beindítani, nemhogy végig várni egy mosási programot. Ha nagy a család azért, ha egyedül élünk azért, szóval a mosás és vasalás általában nyűg és probléma. A Neatly ezt kihasználva indított útjára egy olyan szolgáltatást, amivel mosás-vasalás rendelhető meg. Neked csupán annyi a dolgod, hogy megrendeled az alkalmazáson keresztül a futárt, aki elviszi a szennyest, majd egy napon belül tisztán, élire vasalva kapsz vissza mindent. A mosás, vasalás mellett vegytisztítást is vállalnak vagy ezek kombinációját. Ugyanakkor a Neatly tisztában volt vele, hogy csakis a lakossági ügyfelekből nem tudnak majd megélni, ezért megállapodtak az Airbnb-vel, az online szálláspiaccal, hogy a jövőben együttműködjenek.

BeeRides – autókölcsönzésből jeles

A BeeRides garantált havi összegért is beszerezhető, automatizált carsharing alapú autókölcsönzés, illetve a piacihoz képest akár féláron bérelt gépjárművet biztosító startup, ami a magyar reptereken túl már Münchenben, Frankfurtban és a német fővárosban, Berlinben is jelen van. Mivel a reptéren való parkolás nemcsak körülményes, de költséges is, ezért ez azoknak lehet egy remek alternatíva, akik sokat utaznak és problémát jelent számukra, hogy hol s hogyan hagyják ott autójukat.

SignAll – a jelnyelv automatikus fordítója a könnyebb kommunikációért

Hatalmas sikert tudhat magáénak ez a magyar startup, aminek terméke valós időben képes a siket jelnyelv automatikus fordítására, és már elérhető mindazon üzleti vállalkozások, közigazgatási intézmények és szervezetek számára, akik egyszerű hozzáférést szeretnének biztosítani siket vagy nagyothalló dolgozóik és ügyfeleik részére.

Photon – itt találod a legjobb fotósokat

Jó fotóst nehéz találni, ugyanakkor a fotósok piaca akkora, hogy innen pedig nehéz kitűnni, hiszen túlságosan is nagy a konkurencia. A Photon egy olyan online platform, ahol

a magas szakmai követelményeknek megfelelni képes fotósok, illetve megrendelőik egymásra találhatnak gyorsan és egyszerűen. A fotósok ezáltal megszabadulhatnak az önmarketing minden nyűgétől, bajától, míg a megrendelők megúszhatják a fotósok utáni kutatás hosszú óráit.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!