HAON - PR cikk

2019.03.01. 15:53

Költséghatékony legénybúcsú szervezése Budapesten

<strong>Az utóbbi években egyre népszerűbbé válnak a budapesti legény-búcsúk. Elsősorban a külföldiek járnak Budapestre legénybúcsúzni, de már belföldön is egyre népszerűvé válik vidéki városokból felutazni Budapestre egy hosszú hétvégére vagy akár csak egy napra.</strong>

Az utóbbi években egyre népszerűbbé válnak a budapesti legény-búcsúk. Elsősorban a külföldiek járnak Budapestre legénybúcsúzni, de már belföldön is egyre népszerűvé válik vidéki városokból felutazni Budapestre egy hosszú hétvégére vagy akár csak egy napra.

A Stag Kiss Budapest csapatát kérdeztük, hogy milyen aktivitások állnak rendelkezésre az itthoni célközönségnek és hogyan lehet egy budapesti kiruccanást megúszni olcsón.

Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy minél hamarabb elkezdődjön a szervezés. Bizonyos aktivitásokat már nem lehet lefoglalni az utolsó pillanatban, ezért fontos, hogy a csapat összeüljön és megbeszélje az igényeket akár több hónappal a legénybúcsú előtt.

Többnyire mindenki szeretne alkoholos italt is fogyasztani a legénybúcsús csapatban, ezért vonattal érdemes Budapestre utazni. A legénybúcsús csapat nagyobb számú szokott lenni, ezért ha nem preferálják a vonatot, akkor kisbusszal érdemes megoldani a közlekedést.

Ha péntek este megérkezik a legénybúcsús csapat, akkor mindenképp egy kocsma túrát vagy népszerűbb nevén pub crawl aktivitást ajánlunk. Egy guide segítségével végig járja a csapat a legmenőbb romkocsmákat és bárokat, majd a végén egy bárban fejeződik az aktivitás. Minden helyszínen megisznak egy sört srácok és élvezik az adott kocsma egyedi hangulatát, mert Budapesten minden kocsma valamiben más.

Másnap reggel egy kései kelés után mindenképp érdemes végignézni Budapest legattraktívabb látványosságait. Ezek közé tartozik a Citadella kilátása, az Andrássy út és a Hősök tere, illetve a Vár és a hozzá tartozó látványosságok. Mindezt egy dunai hajó túrával lehet megkoronázni. Budapest északi részétől egészen a déli csücskéig vezet a hajós aktivitás, amely alatt csodálatos kilátás nyílik a Parlamentre, Várra, dunai rakpartokra és a többi látványosságra. Valóban egy egyedülálló élmény és a külföldiek is az egyik kedvenc aktivitásukként emlegetik. Különösen izgalmas az esti órákban, mert ekkor Budapest a teljes fény pompájában mutatja be magát.

Ezután jöhet egy aktív, izgalmakban gazdag program. Pénztárcától függően a go-kart-ot, paintball-t, bowling-ot vagy a buborékfocit tudjuk ajánlani. Az utóbbi időben a buborékfoci vált az egyik legnépszerűbb aktivitássá, ugyanis a legénybúcsús csapatok többnyire szeretik a focit és az aktivitás ráadásul egy csomó vicces helyzettel párosul. A program rengeteg mulatsággal, fájdalommentes ütközéssel és sok nevetéssel párosul. Mindenképp ajánljuk azoknak, akik még nem próbálták ki.

Estére újra indulhat a bulizás és a szórakozás. Az itthoni legénybúcsúknál sem szokott elmaradni a sztriptíz klub. Érdemes figyelmesen és óvatosan megválasztani, melyik sztriptíz klub mellett dönt a csapat, ugyanis sajnos vannak kétes hírű klubok, amelyek rontják Budapest jó hírnevét.

Harmad napra már az egész csapat teljesen kimerül és egy hosszú kávé után megpróbálják feldolgozni az elmúlt napok eseményeit. Összepakolnak és megpróbálják a legrövidebb úton megközelíteni a pályaudvart. Néhányan még a tegnapi eseményekről beszélnek, míg a többiek megpróbálják a vonatban kipihenni a hosszú hétvége fáradalmait. Mindenesetre  valamennyien egy életre szóló élménnyel mennek haza és mindenki egyet ért abban, hogy ami Budapesten történik, az ott is marad.

- PR cikk -

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!