Szponzorált tartalom

2020.09.21. 15:16

Miért fontos a medencetakaró fólia használata?

Bizonyos medence kiegészítők jó szolgálatot tudnak tenni a mindennapokban, így azok beszerzése mindenképpen praktikus.

Ilyen kiegészítő a medencetakaró fólia is, ami egyrészt egy fizikai gátat képez a medence vizének felszíne és a külvilág között, ami miatt a szennyeződések nem érik a vizet, másrészt kisebb mértékben engedi a medence vizét lehűlni. A következőkben minden szükséges információt megtudhatsz a termékről!

A medencetakaró fólia terméktulajdonságai

A medencetakaró fólia egy olyan anyag, ami a medence teljes felületét takarja. Rendszerint strapabíró, tehát normál használat mellett biztosan nem fog elszakadni. Zsinórral könnyedén rögzíthető, nem kell hozzá szakember segítsége, mi magunk is fel tudjuk helyezni, illetve levenni. Amennyiben használjuk a fedőfóliát, nem tudnak a rovarok, falevelek vagy egyéb szennyeződések a vízbe kerülni, ami nagy segítség, hiszen a koszos víz idő előtti cseréje sok energiát igényel és költséges is. Azért is hasznos a medencetakaró fólia, mert alkalmazásával a víz sem tud olyan gyorsan lehűlni, így nem kell olyan hosszasan várni arra, hogy a napsugarak felmelegítsék a vizet.

A Medence Óriás webáruházában számos Intex medencetakaró fólia megtalálható. Kiválóan használhatók az első osztályú Intex medencéknél!

Medencetakaró fólia a különböző típusú medencékhez

Bármilyen medencetípusról legyen is szó: puhafalú, csővázas vagy merevfalúról, esetleg földbe süllyesztettről, biztosan lehet hozzá fóliát találni. Előbbiek esetében könnyedén lehet zsinórral rögzíteni a fóliát, de még leeresztő lyukakkal is rendelkeznek, ami miatt az esővíz nem tudja összerántani a takarót. A földbe süllyesztett medencékhez szálerősítésű kettős rétegű polietilén anyagból készülnek a fedőtakarók. Ha ilyen medencénk van, és megadjuk a méretet vásárláskor, ne feledjük, hogy plusz másfél métert hozzá kell adni az adatokhoz, hogy biztosan eléggé fedje a medencét.

A felhelyezés sem ördöngös feladat: van egy nagyon hasznos medence kiegészítő eszköz, aminek a segítségével pofonegyszerű a felhelyezés és a levétel is. A tekercselővel egyszerűen fel lehet göngyölíteni a fóliát, majd ha nincs rá szükség, ajánlott száraz, naptól védett helyen tartani.

Mire ügyeljünk, ha nekünk is medencetakaró fólia kell?

Arra mindenképpen figyelni kell, hogy a megfelelő méretet rendeljük meg, tehát semmiképpen se legyen kisebb a fólia, mint a medencénk, hiszen akkor mindenképpen termékcsere lesz szükséges, és meghosszabbítja a folyamatot. A méret mellett a típus is szempont lehet, valamint az is, hogy olyan gyártótól származzon, aki megbízható minőségű termékeket szállít, éppen ezért az Intexet javasoljuk.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!