PR cikk

2019.09.26. 12:51

Milyen fajtájú vibrátorokat ismerünk?

Ahogy a cím is sugallja, ma a vibrátor lesz a központi témánk. A női örömszerzés nem nyúlik vissza olyan régre, mint azt mai fejjel gondolnánk.

 

Lássuk, hogy milyen típusú vibrátorokat ismerünk, és melyiknek milyen előnyei vannak?

Ahány nő, annyiféle mód

Nem vagyunk egyformák, így az igényeink között is rengeteg különbség fedezhető fel, ezért rengeteg variációban kaphatóak ma már a vibrátorok. Míg régen nyakmasszírozó néven futottak, addig ma már nehéz olyan igénnyel előállni, amire ne lenne megoldás.

A vibrátorok általban egy péniszhez hasonlítanak, sőt egy jelentős részük kifejezetten a hímvesszőt mintázza, és még anyagában is rendkívül hasonló. Ezek az élethű vibrátorok, amik között rengeteg forma, méret és szín található. Sőt, akadnak olyanok is, amik tapadókoronggal is rendelkeznek, vagy éppen hajlíthatóak a maximális élvezet érdekében.

Funkciójukat tekintve vannak a csikló izgatására kifejlesztett masszírozók, amiket igazából másra nem is lehet használni, míg némelyik vibrátor rendelkezik csiklóizgató résszel is. Találhatunk például a Szeresdmagad.hu kínálatában vízálló vibrátort, vagy éppen ujjra húzható darabokat, de akár egy vibrotojással is gazdagabbak lehetünk. Ezen felül rendelkezésre áll még léghullámos csiklóizgató, távirányítható és G-pont vibrátor egyaránt.

Ha nem vetjük meg az anális szexet, akkor akár kombinált, két karos vibrátort is választhatunk, ha kedvünk úgy kívánja. Ennél nagyon fontos, hogy minden esetben körültekintő és alapos fertőtlenítést igényel, hiszen számtalan fertőzés melegágya lehet, ha nem kerül sor a megfelelő tisztításra.

Tisztításuk

Azt azért sose felejtsük el, hogy gondoskodjunk a megfelelő higiéniáról mielőtt és miután használjuk a szexuális segédeszközöket. Persze az sem mindegy, hogy milyen anyagot mivel és hogyan tisztítunk.

Az egyik lehetőség, hogy otthon szappanos vízzel átdörzsöljük és leöblítjük. Ez meglehetősen gazdaságos megoldás.

A másik, hogy befújjuk egy speciális spray-vel, ami antibakteriális hatású, majd letöröljük vagy leöblítjük. Ilyen tisztító spray-t különböző webáruházakban is kaphatunk.

A műanyag, latex, zselé, TPE, gumi vagy PVC anyagok mindegyikénél jók a fent leírt módszerek. Az üveg, fém, szilikon változatoknál még opció lehet az, hogy kifőzzük az adott játékszert, mint mondjuk a dildókat, melyek nem vibrálnak. Ez nagyon praktikus, mert így biztosan higiénikus marad, főleg ha még utána biztos, ami biztos, átmossuk szappanos vízzel.

Minőségi szexjátékokért érdemes ellátogatni a Szeresdmagad.hu oldalra, biztosan nem éri csalódás!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!