Szponzorált tartalom

2020.10.16. 09:40

Milyen kellékek szükségesek a körömnyomdázáshoz?

Ma már megszámlálhatatlan a nyomdalemezek kínálata a piacon, és nincs olyan, aki ne találná meg a kedvencét a részletgazdag minták között. A nyomdázás titka azonban nem csak a technika elsajátításában rejlik. Olyan minőségi termékekre és kellékekre is szükség van, amelyek segítségével egyszerűen készíthetünk el színvonalas körömdíszítéseket.

Forrás: moyra.hu

Milyen nyomdafejek vannak?

A nyomdafejek különböző méretekben és típusokban kaphatóak, úgyhogy komoly dilemmát okozhat, melyik számunkra az ideális. Ebben szeretnénk segíteni pár egzakt példa felsorakoztatásával.

  • A Moyra No. 01 fehér nyomda egy egyenes felületű, közepesen kemény szilikonnyomda, ami nagy átmérővel rendelkezik. Ezt akár hosszú körmökre is alkalmazhatjuk.

  • A Moyra No. 13 Duo-Clear nyomdafejekkel tökéletes lehet a pozícionálás a víztiszta testüknek köszönhetően. Ráadásul két különböző nyomdafej is adott a kis minták felvételéhez.
  • A Moyra No. 12 piXL Clear nagy átmérője biztosítja a nyomdázandó felület és a környezet teljes átlátását.
  • Kártyák a nyomdázásban

    A formakártya segítségével a mintákat akár kisebbre vagy meghatározott formára nyomdázhatjuk. Elég, ha kiválasztjuk a mintát, befestjük körömlakkal, majd lehúzzuk a felesleget. Ezt követően egy gyors mozdulattal kell felhelyezni a formakártyát úgy, hogy csak a kívánt részt lássuk. Végül csak ezt a részt veszi fel a nyomda, csak ez kerül fel a körmünkre.

    A lehúzókártya úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a nyomdalakkokkal és a nyomdalemezek mélységével. Megfelelő a vastagságuk és rugalmasságuk, így a mintákba is egyenletesen oszlatja el a lakkot, és egy kis felesleg sem marad majd körmeinken.

    Egyéb kellékek

    A lemezeket nem csak jól kell tudni kiválasztani, de a megfelelő tárolásuk is nagyon fontos. Ebben segítenek a körömnyomda lemeztartók, amelyekben átláthatóan és rendezetten helyezhetőek el a lemezek. Ezek védik a termékeket a szennyeződésektől és karcolásoktól, és akár 20 db lemez is tárolható bennük.

    A kellékeket persze tisztítani is kell, ehhez kiválóak a nyomdalemez- és nyomdafejtisztító folyadékok. A folyékony bőrvédő is fontos lehet a folyamat során. Segítségével nyomdázáskor elkerüljük, hogy a bőrünkre felesleges körömlakk kerüljön.

    A Moyra körömnyomdázó eszközei minden szükséges elemet biztosítanak számodra, hogy megszülethessen a tökéletes álom manikűr. Amennyiben már minden kelléked megvan, semmi sem állhat az utadba!

    Vágj bele valami újba, a nyomdázás technikájával ugyanis különleges körmök születhetnek, amelyek maximálisan tükrözhetik aktuális hangulatunkat vagy személyiségünket!

     

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!