PR cikk

2020.02.17. 15:32

Mivel foglalj le egy 4-5 éves fiút?

Nagyban dúl az óvoda, így nem meglepő, hogy nagy hangsúlyt kapnak a szerepjátékok és persze minden, ami a kreativitást fejleszti. Lássuk, hogy mivel lepj meg egy 4-5 körüli kisfiút, hogy tuti sikert arass!

Mivel a napja jelentős részét a közösségben tölti, így biztos hallottad már tőle, hogy bizonyos játékokat milyen jó lenne otthonra is beszerezni, mivel azokkal játszik a legtöbbet az oviban. Valljuk be, a világ összes pénze sem lenne elég, ha minden ilyen alkalommal beszereznénk azt, amiért éppen lelkesedik. Éppen ezért bemutatunk néhány játékot, amivel garantáltan hasznosan lefoglalhatjuk gyermekünk érdeklődését.

Állatfigurák

Ha már szerepjáték, akkor a legjobb néhány szépen kidolgozott állatfigura. Mivel a fiúk nem lelkesednek a babákért, így számukra a plüssök azok, amiken kiélhetik a gyengéd oldalukat. Idővel pedig még a legnagyobb kedvencek iránt is megkopik az érdeklődés, kivéve persze az állandó alvótársat.

A Mojo állatfigurák nagyon élethűek és szépen kidolgozottak. Bármikor megtalálhatod köztük a kisfiad kedvencét, de ha új állatra hívnád fel a figyelmét, arra is tökéletes. Megtalálhatod köztük a ma élő állatokat, de a dinoszauruszokat is, sőt, a kacsacsőrű emlőst vagy éppen a gyűrűsfarkú lemúrt is.

Annyira megszerette a gyermek, hogy vele akar fürödni, vagy a játszótérre is magával vinné? Semmi akadálya, mivel könnyen tisztítható mindegyik darab.

Robo Alive

Már a nevéből is adódik, hogy valami robottal lehet dolgod, ha ezt választod. Ezek robot állatok, amik teljesen valósághűen mozognak, elemmel működnek és remek szórakozást nyújtanak. Található köztük pók, kígyó, dinoszaurusz, de akár csótány is. Hidd el, garantáltan jó móka lesz a gyermeked számára, amikor a frászt hozza rád egy jó kis robot csótánnyal. A pók és a csótány apró rezgésekkel közlekedik és élethűen mozgatja a lábát, míg a kígyó tökéletesen tekeredik és a nyelvét nyújtogatja, míg valaki hozzá nem nyúl.

Gyurma a kézügyességért

Bár egy egyszerű gyurmázás nem igényel fokozott kézügyességet, mégis nagyban fejleszti azt. Erősíti az izmokat a kezekben, hála a gyúró mozdulatoknak. Hamar sikerhez vezet, hiszen ha nem is sikerül valami, elég csak összegyúrni és kezdődhet a móka elölről. Mivel a Play Doh készletek nagyon sok szép színben érhetőek el, így igazán változatos művek születhetnek. Ha pedig nem szeretnél drága készletet vásárolni, akkor a legjobb, ha otthon készítesz a gyermeknek gyurmát sóból és lisztből. Nem csak ehető, de nagyon szép dolgokat lehet belőle kreálni.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a fent említett játékok, keresd őket a Játéksziget kínálatában, ahol garantáltan jó áron juthatsz hozzájuk!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!