PR cikk

2020.01.17. 10:40

Vitaminok a terhesség alatt is!

Terhesség alatt kifejezetten fontos a megfelelő tápanyagok bevitele, különösen a vitaminoké. Ezek közül némelyiket sokszor nehéz természetes úton pótolni, azonban a legtöbben mégis ódzkodnak a “mesterséges”, kapszula formájú beviteltől.

Ha te is így vagy vele, akkor most bemutatunk pár hasznos, már-már egyenesen bio jellegű vitamint, amelyeket bátran szedhetsz a terhesség alatt is.

“Bio porok”

Egyes vitaminokat por formában ajánlott adagolni.

Hallottál már például a Moringa porról? Ha nem, akkor jó ha tudod, ez egy igazán magas fehérje és ásványi anyag tartalmú energetizáló vitaminkomplex, amely a tejképzést serkentő, vércukorszint szabályozó és gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert. Ki hinné, hogy a csodatermék csupán egy fa levelének az őrleménye. Indiában a növény közkedvelt a gyógyítás terén, mivel levelei tele vannak antioxidánsokkal, valamint antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik.

Kapható 100 és 125g-os kiszerelésben is, ezt a típus általában folyadékkal felkeverve ajánlott fogyasztani.

GAL termékcsalád

A GAL termékeiről már mindenki hallott életében legalább egyszer, ha mégsem, semmi gond, most bemutatok egy-két kiemelkedő példát.

A GAL Kolin-só cseppek például az idegrendszer, a máj, a vese, illetve a sejtek olajozott működését támogatják. Fogyasztása segít megelőzni a születési és magzatfejlődési rendellenességeket. Az emberek többsége jelentős kolinhiányban szenved, hiszen természetes formában csak a tojássárgája, a máj, valamint az agy tartalmazza. A napi minimum adag valahol 5-600 mg között mozog, na de ki eszik meg napi 4-5 tojássárgáját? E vitaminnak hála, már ez is pótolható.

A Kolin-só cseppek mellett a speciális, 30 darabos GAL Babaváró vitamin is kapható.

Természetes kapszulák

A Zöldvér kapszula a természetes anyagokból álló kapszulák egyik kiemelkedő márkaneve. A Zöldvér Lucerna kapszula a szervezet számos területére fejti ki jótékony hatását. A saját, illetve a magzat csontozatának, szerveinek védelmére is ajánlott, valamint serkenti a tejelválasztást a szoptatás időszakában. Jód tartalma pedig még a tanulást, szellemi teljesítőképességet is serkenti! Emellett lúgosító, gyulladáscsökkentő hatású, és erősíti az idegrendszert is.

Már kapható a másik verziója is, a Lucerna Céklával.

A Swanson termékek szintén kiemelt szerepnek örvendenek a vitaminok területén. A Swanson Folát kapszula a folsav pótlásában segít, tudniillik a Folát, a folsav természetben előforduló formája. Ez minden olyan életformában szükséges, ahol sejtosztódás következik be. Segíti az anyai szövetek növekedését, hozzájárul a normál vérképzéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, stb.

Ezeken kívül vásárolható még Pharmacoidea női termékenység kapszula vagy Vitaking Multivitamin tabletta is.

Ha további tanácsokra lenne szükséged, akkor az Egészség Palace Webáruház életmód tippjei bizonyára neked is segítenek!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!