Bulvár-celeb

5 órája

Lagzi Lajcsi bevallotta: újra szerelmes, azt is elárulta, kibe

Lagzi Lajcsi házi őrizetben van, de így is becsajozott, igaz, nem most, csak most árulta el.

MW

Lagzi Lajcsi újra boldog, rátalált a szerelem

Forrás: Bors

Lagzi Lajcsi Boldogasszony pusztai otthonában van házi őrizetben, mert jogerősen három év, hat hónap szabadságvesztésre ítélték. A zenész láthatólag a börtönből való szabadulás óta jobban van: új kapcsolatáról mesélt a TV2-nek a Tények Plusz adásában.

Jöhetnének, de nem jönnek a barátok

Bár Galambos Lajos csak meghatározott időpontokban hagyhatja el a házát, ennek ellenére ideje nagy részét a birtokán tölti. Mint mondja, korlátozás nélkül fogadhat látogatókat, de a barátok nem jönnek, elkoptak.

Korábban 80–120 kedves üzenetet is kaptam a névnapomon, idén hármat. De jól van ez így

– kezdte Lajcsi. Ugyanakkor nem mindenki fordult el tőle, nemrég egy kedves zenész kollégája is megkereste őt, hogy segítséget nyújtson neki, illetve gyerekei is vele élnek az, otthonában. Lajcsi cáfolta a pletykákat, amelyek szerint volt feleségével kibékültek volna, ugyanakkor elárulta, hogy van más, akivel most osztozik a boldogságán:

Nagyon szép és jó lelki kapcsolatban élek a gyerekeimen kívül egy hölggyel is. A lelki kapcsolat testit is jelent nyilván. Én most nem mehetek el itthonról, így a klasszikus értelemben véve nem tudok járni udvarolni, de ő ide tud jönni. Ez egy különleges kapcsolat, egy régebbi sztori, nem most alakult ki, hanem már korábban.

„A legszebb és a legjobb” – mesélte a hölgyről, akiről az is kiderült, hogy jóval fiatalabb a trombitásnál.

„Fiatalabb persze, majd a nagymamámmal akarok járni?” — tette fel a költői kérdést, ugyanakkor tisztában van azzal is, hogy gyerekei vegyes érzelmekkel állnak hozzá édesapjuk új kapcsolatához:

„A gyerekek összezárnak, ugyanakkor azt is elmondják, ki-ki a maga módján, hogy apának is joga van a boldogsághoz. Mindenkinek megvan a véleménye és távolságtartása, én csak annyit kértem, hogy adják meg az esélyt ennek a hölgynek” – idézi a Bors.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!