Krimi

2024.04.24. 00:06

Szerelmi bánata volt, szándékosan hajtott a kamionnak a 18 éves fiú, azonnal szörnyethalt

A halálos baleset Vácnál történt, a kamionos sokkot kapott.

A halálos balesetben egy 18 éves fiú vesztette életét.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Összeütközött egy kamion és egy autó kedden az M2-es autóút 37-es és 38-as kilométerszelvénye között, Vác közelében – tudatta a katasztrófavédelem.

A helyszínre a váci hivatásos és önkéntes egységeken kívül a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is kivonultak. A szakembereknek egy embert ki kellett emelniük a roncsból.

A balesetben szörnyethalt egy 18 éves sofőr. Autójával frontálisan ütközött az a kamionnak. 

A szemtanúk szerint a fiatal éppen előzte a sort, nagyon gyorsan ment, de már nem tudott időben visszasorolni a sávjába. A kamionost kórházba vitték, sokkot kapott a történtektől.

A kamion kereke kiszakadt az ütközéstől.
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A közösségi oldalon egy kommentelő azt írta, nem véletlenül történt a tragédia és nem is az volt az oka a balesetnek, hogy rutintalan sofőr volt a fiatal férfi.

„Most érettségizett volna és szakított vele a barátnője, ezért leírt egy üzenetet és bele rongyolt egy ártatlan kamionsofőrbe, úgy hogy 11:50 – kor a legnagyobb forgalomba van az a szakasz! Mi takartuk le szerencsétlent nem értem minek kell egy ilyet csinálni….”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában